Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Привітали ветеранів з 75-ю річницею Перемоги

Дата: 07.05.2020 13:10
Кількість переглядів: 1100

Десятки мільйонів смертей та скалічених доль – такою найстрашнішою ціною в історії людства у світі відновився мир у 1945-му році. Сьогодні Карлівка, як і вся Україна, вшановує пам'ять загиблих, та дякує тим ветеранам, які ще залишились живими до наших днів. 

Фото без опису

На жаль, все менше і менше з кожним роком стає ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. В нашому районі їх залишилося восьмеро:

Бараненко Іван Андрійович

Береза Леонід Федотович

Захожай Надія Марківна

Дикий Олексій Федорович

Пелих Борис Петрович

Войтенко Іван Іванович

Стеблянко Григорій Михайлович

Медеда Петро Наумович.

 

З кожним роком все далі від нас той пам’ятний День Перемоги. Друга світова війна залишила слід у житті практично кожної української родини. Ось чому День Перемоги був і залишається для нас не тільки великим святом, а й хорошим приводом сказати слова подяки тим, хто відстояв мир на рідній землі для майбутніх поколінь.

7 травня, напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги секретар міської ради Олег Стовбун, голова районної ради Юрій Ткачов, заступник голови районної ради Сергій Якуба разом з головою районної організації ветеранів Миколою Рєзніком та секретарем районної організації ветеранів Тамарою Токар відвідали ветеранів війни - учасників бойових дій, тих, хто  врятував світ від нацизму і виборов мир.
Ветеранів турбують фронтові рани, та й вік у більшості з них вельми поважний, тому головними серед побажань гостей  були побажання міцного здоров'я, бадьорості та заслуженої поваги від оточуючих.

За підтримки ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи» і ПСП «Орач» ветеранам було вручено продуктові набори. Також усі учасники бойових дій отримали до 75-ї річниці Перемоги грошову допомогу з міського та районного бюджетів.

Попри хвороби і вік, пережиті важкі випробування у роки військової юності і післявоєнної відбудови, ветерани не втратили оптимізму. Вічно молоді душею переможці дякували за увагу і турботу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних