A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Привітали ветеранів з 75-ю річницею Перемоги

Дата: 07.05.2020 13:10
Кількість переглядів: 1090

Десятки мільйонів смертей та скалічених доль – такою найстрашнішою ціною в історії людства у світі відновився мир у 1945-му році. Сьогодні Карлівка, як і вся Україна, вшановує пам'ять загиблих, та дякує тим ветеранам, які ще залишились живими до наших днів. 

Фото без опису

На жаль, все менше і менше з кожним роком стає ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. В нашому районі їх залишилося восьмеро:

Бараненко Іван Андрійович

Береза Леонід Федотович

Захожай Надія Марківна

Дикий Олексій Федорович

Пелих Борис Петрович

Войтенко Іван Іванович

Стеблянко Григорій Михайлович

Медеда Петро Наумович.

 

З кожним роком все далі від нас той пам’ятний День Перемоги. Друга світова війна залишила слід у житті практично кожної української родини. Ось чому День Перемоги був і залишається для нас не тільки великим святом, а й хорошим приводом сказати слова подяки тим, хто відстояв мир на рідній землі для майбутніх поколінь.

7 травня, напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги секретар міської ради Олег Стовбун, голова районної ради Юрій Ткачов, заступник голови районної ради Сергій Якуба разом з головою районної організації ветеранів Миколою Рєзніком та секретарем районної організації ветеранів Тамарою Токар відвідали ветеранів війни - учасників бойових дій, тих, хто  врятував світ від нацизму і виборов мир.
Ветеранів турбують фронтові рани, та й вік у більшості з них вельми поважний, тому головними серед побажань гостей  були побажання міцного здоров'я, бадьорості та заслуженої поваги від оточуючих.

За підтримки ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи» і ПСП «Орач» ветеранам було вручено продуктові набори. Також усі учасники бойових дій отримали до 75-ї річниці Перемоги грошову допомогу з міського та районного бюджетів.

Попри хвороби і вік, пережиті важкі випробування у роки військової юності і післявоєнної відбудови, ветерани не втратили оптимізму. Вічно молоді душею переможці дякували за увагу і турботу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних