A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Конструктивний діалог

Дата: 12.05.2020 11:48
Кількість переглядів: 1351

Сьогодні до Карлівської міської ради прийшли підприємці міста із зверненням  до міської влади щодо надання дозволу працювати ринкам, зокрема дозволити торгівлю непродовольчими товарами.

Фото без опису

Зі свого боку підприємці зобов’язуються дотримуватися усіх умов карантинних заходів відповідно до розпоряджень Кабміну та рішень місцевої влади.

Секретар ради Олег Стовбун погодився, що потрібно давати можливість бізнесу працювати, адже, якщо цього не зробити, він просто не виживе.  Міська рада підтримує підприємців міста та йде їм на зустріч. Так, рішенням 45 сесії міської ради було вирішено встановити ставку по єдиному податку в розмірі 0% на травень місяць для платників єдиного податку І та ІІ групи, діяльність яких на період карантину була заборонена.

Наразі в пріоритеті міської ради – піти назустріч малому бізнесу Карлівки і допомогти йому почати працювати безпечно для себе і мешканців міста, дотримуючись вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020 року № 14 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID – 19) в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках».

Після тривалого діалогу, дійшли до конструктивного рішення розглянути звернення підприємців на засіданні виконавчого комітету міської ради, яке відбудеться сьогодні, 12 травня.

На засідання запрошено представників районного управління держпродспоживслужби, представників відділу поліції та голову місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Карлівськогоь району Олександра Солодовника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних