A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Із засідання 46 позачергової сесії міської ради

Дата: 27.05.2020 10:18
Кількість переглядів: 877

26 травня відбулася 46 позачергова сесія Карлівської міської ради сьомого скликання. На порядку денному стояло питання перерозподілу коштів, які на початку року були виділені КУ «Спортивне товариство «Карлівка».

Фото без опису

В зв’язку з прийняттям рішення «Про припиненням юридичної особи комунальної установи «Спортивне товариство «Карлівка» Карлівської міської ради Полтавської області шляхом ліквідації» залишкові кошти установи були перерозподілено саме на спортивні заходи.

Депутатами прийнято рішення направити субвенцію в районний бюджет в сумі 232800 грн., зокрема, на зарплату інструктору з фізичної культури ВФСТ «Колос», на зарплату тренера Карлівської районної ДЮСШ, на придбання спортінвентарю, на проведення районних та участь в обласних змаганнях з футболу для дорослих та юнацьких футбольних команд міста Карлівки.

Рішенням сесії Карлівському ВУЖКГ було виділено кошти на придбання та встановлення дитячого майданчика в с. Солона Балка та на виготовлення ПКД на будівництво спортивного майданчика по вул. Промисловій.

І хоча доходна частина міського бюджету наразі не виконується, депутати винайшли можливість виділити кошти в сумі 63600 грн. відділу освіти, молоді та спорту Карлівської РДА для придбання засобів індивідуального захисту, необхідних для відновлення навчального процесу в дошкільних закладах міста.

В ході розгляду питань порядку денного було заслухано звіт начальника КУ «Спортивне товариство «Карлівка» та начальника КП «Карлівка Новатор» щодо фінансово-господарської діяльності підприємств. Під час обговорення звіту начальника КП «Карлівка Новатор» гостро постало питання водопостачання по вул. Гоголя. Поки проблема не буде вирішена, аби забезпечити питною водою мешканців вулиці Гоголя та мешканців міста у разі аварійної ситуації з водопостачання, було вирішено виділити 40 тис. грн. на  придбання ємкості для питної води.

Було розглянуто звернення депутатів, підприємств та громадських активістів. По кожному надано аргументовані відповіді. Прийнято рішення на звернення благодійної організації «Фонд «Добробут, Благодійність, Розвиток» передати організації на відповідальне зберігання погруддя почесного громадянина міста Карлівки Підгорного М.В.

Також було розглянуто земельні питання та прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних