A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

З 16 червня в Карлівці відновлюють роботу дитячі садочки

Дата: 11.06.2020 11:04
Кількість переглядів: 1104

З 25 травня влада дозволила відкрити дитячі садки у регіонах зі сприятливою епідеміологічною ситуацією. З цього часу в Карлівці розпочалися заходи з підготовки закладів дошкільної освіти до роботи.

Фото без опису

Наразі дошкільні заклади міста проводять останні приготування перед відновленням роботи з урахуванням вимог постанови головного санітарного лікаря України №25 від 21.05.2020 року та наказу МОЗ України №234 та МОН України №298/227.

Із груп забирають м'які іграшки, килими та багаторазові рушники, які заборонені під час карантину, залишають лише ті речі, які можна легко помити.

Ранкове приймання дитини до закладу дошкільної освіти та передачу після закінчення дня буде проводити вихователь групи на території закладу за межами його будівлі (за несприятливих погодних умов - на вході до приміщення). Для цього перед входом фарбою співробітниками садочків виведені обмежувальні позначки.

Відповідно до нових вимог, в групах кожні 2 години буде проводитися дезінфекція поверхонь, вологе прибирання з використанням дезінфекційних засобів, провітрювання приміщень тощо.

Дітям зранку обов’язково будуть міряти температуру. Для цього закуплено пірометрів на суму 62 350 грн. Окрім безконтактних електронних термометрів, також придбано та вже забезпечено дитячі садочки одноразовими масками та рукавичками, засобами для дезінфекції, одноразовими паперовими рушниками і рідким милом, всього на суму 88 675 грн.

Для придбання засобів індивідуального захисту, необхідних для відновлення навчального процесу в дошкільних закладах міста,  Карлівська міська рада виділила субвенцію в районний бюджет в розмірі 63 600 грн.

 

Для відновлення роботи дошкільних навчальних закладів міста враховано всі вимоги та рекомендації. Тож, після тримісячної перерви, 16 червня  дитячі садочки знову будуть відкриті для відвідування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних