A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

23 червня на міському стадіоні ФК «Карлівка» відбулися громадські слухання з питання добровільного об’єднання територіальних громад.

Дата: 25.06.2020 13:51
Кількість переглядів: 1457

Захід відбувся з урахуванням усіх санітарно-протиепідемічних правил та норм.

Фото без опису

На стадіоні проведена дезінфекція місць для сидіння, усім учасникам громадських слухань на вході проводили температурний скринінг, у кого не було захисної маски – видавали біля столів реєстрації, також було забезпечено дотримання дистанції між людьми на трибунах.

 

На громадські слухання зареєструвалося 130 чоловік, з них 123 - мешканці міста Карлівки.

 Секретар ради Олег Стовбун нагадав присутнім, що в жовтні 2016 року міська рада ініціювала об’єднання територіальних громад, на яку дала згоду лише Лип’янська сільська рада. Процес об’єднання пройшов усі  етапи, але не був завершений. 20 березня 2020 року міська рада знову ініціювала добровільне об’єднання територіальних громад, запросивши до об’єднання усі сільські ради району.

Федорівська сільська рада у 2019 році провела вивчення громадської думки серед мешканців села щодо Перспективного плану формування територій Полтавської області та визначилася про добровільне приєднання саме до Карлівської громади. Спочатку в Перспективному плані формування територій Полтавської області так і значилося, що  Федорівка приєднана до Карлівської громади, але невдовзі якимось чином  Федорівка була вже приєднана до Ланнівської ОТГ. Це обурило мешканців села, адже більшість з них чітко висловили свою позицію щодо приєднання до Карлівської громади. Враховуючи думку жителів села, Федорівська сільська рада прийняла сесійне рішення про добровільне приєднання до Карлівської громади.

На громадських слуханнях 23 червня на голосування було винесено питання про добровільне об’єднання територіальної громада м. Карлівка, що включає в себе населені пункти м. Карлівка, с. Солона Балка, с. Іванівка та територіальної громади с. Федорівка в Карлівську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у м. Карлівка.

Шляхом підрахунку голосів за приєднання проголосувало 122 чоловіка, проти – один.

Результати громадських слухань було затверджено на засіданні 47 позачергової сесії міської ради 25 червня. Також депутати прийняли рішення про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад та делегування представника до спільної робочої групи.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних