A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вирішували питання забезпечення теплопостачанням

Дата: 12.08.2020 16:53
Кількість переглядів: 972

12 серпня в міській раді відбулася робоча нарада за участі депутата Полтавської обласної ради Ігоря Горжія, яку провів перший заступник міського голови Сергій Бобрицький.

Фото без опису

На нараді також були присутні голова районної ради Юрій Ткачов, в.о. начальника КП «Карлівка Новатор» Сергій Іщенко, депутат районної ради Володимир Омельченко, працівники апарату міської ради.

 

Головне питання, що було обговорено – передача теплогенераторних по вул. Полтавський Шлях, 69-Б, вул. Радевича, 1-Б і вул. Радевича, 23-А у м. Карлівці на баланс ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» та вирішення проблеми забезпечення безперебійного теплопостачання семи житлових будинків, що обслуговують ці теплогенераторні.

 

Як повідомив перший заступник міського голови Сергій Бобрицький, самотужки міська рада цю проблему вирішити не може. За кошторисом, який надало ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» перед здійсненням передачі потрібно виконати роботи з приведення обладнання й теплових мереж теплогенераторних до належного технічного стану. Ціна робіт - майже 1 млн. грн., а в зв’язку з карантинними обмеженнями, міський бюджет наразі недоотримав більше, ніж 4 млн. грн. Тож Сергій Бобрицький звернувся до депутата обласної ради з проханням посприяти у вирішенні цього питання.

 

Під час обговорення Ігор Горжій пообіцяв, що із коштів на виконання депутатських повноважень зможе виділити близько 200 тис. грн. Також він ініціював на наступному тижні здійснити виїзну нараду із головним інженером ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго», аби на місці розібратися в цій складній ситуації та  зустріч з генеральним директором підприємства Олександром Олексенком.

 

В ході наради, крім іншого, були підняті питання щодо капітального ремонту дороги Р-11 в межах міста, реконструкції сміттєзвалища та очисних споруд в місті.  

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних