Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Рішення , прийняті на засіданні 50 позачергової сесії

Дата: 07.09.2020 14:24
Кількість переглядів: 1406

В п’ятницю, 4 вересня, відбулося засідання п’ятдесятої позачергової сесії міської ради сьомого скликання.

Фото без опису

Спершу депутати заслухали інформацію голови Карлівської міської виборчої комісії Тетяну Лисяк про реєстрацію депутата міської ради замість Сергія Бобрицького, який зняв з себе повноваження в зв’язку із призначенням його на посаду першого заступника міського голови. Новим депутатам від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» став Юрій Павлусь, з чим його і привітали.

 

Далі, приступивши до розгляду питань порядку денного, депутати затвердили звіт виконання міського бюджету за І-е півріччя 2020 року по доходах в сумі 17 555 519 грн., по видатках в сумі 19 643 620 грн. Також були уточнені показники міського бюджету на 2020 рік.  Серед основних було виділено кошти: Карлівському ВУЖКГ на поточний ремонт проїзду по вул. Гурамішвілі; КП «Карлівка Новатор» на капітальний ремонт покрівлі по вул. Незалежності, 3 та на підготовку теплогенераторних до опалювального сезону. Було виділено субвенцію з місцевого бюджету на проведення першої ліги другого кола чемпіонату першості Полтавської області з футболу для ФК «Карлівка»; на потреби гирьового спорту в місті; відділу освіти, молоді і спорту на заходи по боротьбі з COVID-19.

Одним з головних питань, що розглядалися на п’ятдесятій позачерговій сесії було затвердження генерального плану м. Карлівки. Адже генеральний план – це основний документ щодо розвитку населеного пункту та визначення меж і функціонального призначення земельних ділянок. Генплан затвердили майже одноголосно – 17 депутатів із 18 присутніх.

 

В ході засідання депутати прийняли ряд рішень, серед яких: «Про передачу комунального майна територіальної громади м. Карлівка на баланс Карлівського ВУЖКГ», «Про втрату чинності рішення виконавчого комітету Карлівської міської ради від 24 вересня 2019 року № 85 «Про виключення квартири з числа службових», «Про надання одноразових допомог», «Про затвердження ліквідаційного балансу комунальної установи «Спортивне товариство 2Карлівка» Карлівської міської ради Полтавської області та передачу матеріальних цінностей» тощо. Також було розглянуто більше п’ятдесяти заяв громадян з земельних питань. По кожному прийнято відповідне рішення.

 

Наприкінці пленарного засідання в.о. міського голови Олег Стовбун та перший заступник міського голови Сергій Бобрицький привітали усіх підприємців з професійним святом –  Днем підприємця України. З цієї нагоди грамотами міської ради були нагороджені: Віта Батькова, Олександр Скачков, Олександр Прогнімак, Юрій Бігдан, Леонід Гончар та Юрій Павлусь.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних