A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося перше засідання 25 сесії

Дата: 07.11.2017 16:19
Кількість переглядів: 1060

3 листопада відбулося перше пленарне засідання двадцять п’ятої сесії міської ради сьомого скликання. 

Фото без опису

Роботу депутати розпочали з розгляду питань фінансового характеру. Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Наталія Корляк поінформувала присутніх про виконання міського бюджету за 9 місяців 2017 року. Вона повідомила, що доходи міського бюджету за 9 місяців 2017 року по загальному фонду становлять 22913730 грн., або 114,05% до плану. По спеціальному фонду доходи склали 1807313 грн., або 106,62% до затвердженого показника. Обговоривши питання, депутати міської ради затвердили звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2017 року по доходах в сумі 24721043 грн.  та по видатках в сумі 19646178 грн., а також затвердили понадпланові находження до загального фонду міського бюджету за 10 місяців 2017 року в сумі 3427952 грн.

Наталія Корляк також поінформувала про уточнення показників міського бюджету по наслідках виконання за 10 місяців 2017 року.  Було вирішено, крім іншого, виділити 170 тис. грн. Карлівському ВУЖКГ на придбання твердопаливного котла. Враховуючи пропозицію постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів та цін, соціального, культурного розвитку, будівництва та підприємництва, депутати вирішили також виділили додатково 95 тис. грн. на придбання подрібнювача деревини для котла.

Було вирішено надати субвенцію в сумі 355130 грн., а саме: 133 тис. грн. Карлівській ЦРЛ на придбання медичного обладнання, 2 тис. грн. Карлівському районному військкомату на придбання паливних матеріалів, 15 тис. грн. Федерації футболу Карлівського району, 50 тис. грн. субвенції в державний бюджет Карлівській державній податковій інспекції, а також 155130 грн. відділу освіти, молоді та спорту:

  • 70 тис. грн. на заміну віконних блоків в ДНЗ №5 «Берізка»;
  • 30 тис. грн. на заміну дверних блоків у спортзал ЗОШ №4;
  • 7 тис. грн. на придбання ліжок в ДНЗ №3 «Веселка»;
  • 2,5 тис. грн. на з/п керівника гуртка «Юний патріот»;
  • 22,63 тис. грн. на придбання меблів та телевізора для облаштування кімнати захисту Вітчизни в ЗОШ №1;
  • 23 тис. грн. на туристичне обладнання в ЗОШ №3.

Далі депутати детально обговорили зміни та доповнення до міської соціальної програми «Турбота. Назустріч карлівчанам» на 2017-2020 роки. Було вирішено конкретизувати список категорій громадян м. Карлівка, яким буде надаватися адресна одноразова грошова допомога.

В ході засідання сесією надано згоду на прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Карлівка та взяття на баланс Карлівського ВУЖКГ меморіального знаку мешканцям Карлівського району, які віддали життя за свободу та незалежність України. Також депутати затвердили зміни до титульного списку Карлівського ВУЖКГ на 2017 рік та погодили вартість надання послуг на поховання в зимовий період: копання могили ручним способом в розмірі 1037 грн., послуги катафалку в розмірі 262 грн.

Під час розгляду питань категорії Різне слово мав депутат міської ради Микола Токар, який запропонував депутатам долучитися до обговорення проекту асфальтування тротуарної доріжки по вул. Радевича та вул. Полтавська.

Депутат міської ради Олексій Буланий підняв питання надання житла учаснику АТО,  гр. Селіверстову В.А. На що міський голова Олександр Наконечний повідомив, список громадян, які користуються правом позачергового одержання житла та знаходяться на квартирному обліку при міськвиконкомі налічує 39 осіб. На квартирному обліку перебуває також 9 осіб, які безпосередньо брали участь в АТО. Скористатися програмою державної допомоги на придбання житла для учасників АТО, в якій учасник програми сплачує половину вартості нерухомого майна, а іншу частину бере на себе держава гр. Селіверстов В.А. відмовився. В районі розроблена та затверджена районна Програма забезпечення житлом учасників АТО та членів їх сімей у 2017-2020 роках, проте на даний час вона не діє. Разом з тим Олександр Наконечний повідомив, що міською радою розроблена програма «Муніципальне житло м. Карлівка» і на наступній сесії буде вирішуватися питання її фінансування.

На цьому перше пленарне засідання двадцять п’ятої сесії міської ради було оголошено закритим.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних