A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 30.08.2017 16:46
Кількість переглядів: 879

На порядок денний засідання виконавчого комітету міської ради було винесено десять питань. 

Про стан ліфтового господарства м. Карлівка доповідав директор ПП «Полтаваліфт» Антон Руденок. Він, зокрема, повідомив, що наразі необхідно провести модернізацію та ввести систему диспетчеризації ліфтового господарства. Система дистанційного нагляду та контролю за роботою ліфтів дозволить негайно отримувати інформацію про характер несправностей об’єктів, контролювати та швидко їх ліквідувати. Обговоривши це питання, члени виконкому прийняли рішення звернутися до сесії міської ради з рекомендацією виділити кошти на диспетчеризацію ліфтового господарства в м. Карлівка.

Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку інформував начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас. З метою здійснення демонополізації сфери утримання житлового фонду і забезпечення ефективної експлуатації, збереження житла, підвищення якості надання послуг відносно житлових будинків, власники квартир/співвласники будинків, яких не виявили станом на 01.07.2017 року бажання визначити виконавця послуг з утримання будинків, створення конкурентного середовища на ринку надання послуг з утримання будинків, виконавчий комітет міської ради затвердив Положення про конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку та затвердив склад комісії.

Також було затверджено склад конкурсної комісії для проведення конкурсу з придбання службового житла згідно Програми «Забезпечення лікарів Карлівської центральної районної лікарні службовим житлом на 2016-2017 роки».

Розглянувши звернення ТОВ «Спортивний клуб «Карлівка», члени виконкому надали згоду на проведення спортивних змагань з мотокросу 6-го етапу чемпіонату України серед юнаків, дорослих та жінок на мотоциклах з колясками та квадроциклах 16-17 вересня 2017 року.

Розглянувши лист Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів головного управління Держпродспоживслужби в Карлівському районі про забезпечення санітарно-епіміологічного благополуччя населення, недопущення виникнення інфекційних захворювань та погіршення стану здоров’я населення у зв’язку з тим, що річкова вода в районі Красноперівського лісу не відповідає вимогам по мікробіологічним показникам, виконавчий комітет міської ради вирішив доручити Карлівському ВУЖКГ встановити в місцях масового відпочинку населення на березі р. Орчик попереджувальні таблички.

Далі члени виконавчого комітету перейшли до розгляду заяв громадян. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.