Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Служба зайнятості інформує

Дата: 18.09.2020 08:36
Кількість переглядів: 936

Вчитись ніколи не пізно!

Фото без опису

Залишаючись в пошуку роботи, можна підвищити свою освіченість, не виходячи з дому – саме для цього засновані різні освітні платформи  -  «Дія», Освітній портал ДСЗ, Lingva, Prometheus та інші. Починаючи з липня 2020 року, безробітні мають унікальну можливість отримати нові знання та навики від викладачів  провідних американських університетів на платформі COURSERА. Сoursera  це американський освітній проект, заснований професорами Стенфордського університету. На платформі понад 3 800 курсів та 400 спеціалізацій.

Для безкоштовного отримання сертифікату про закінчення відповідного курсу необхідно, щоб фахівці служби зайнятості зареєстрували безробітного, який виявив бажання навчатись на цій платформі та надалі цій особі вдало пройти онлайн навчання.

На даний час на цій платформі навчається 9 безробітних Карлівської філії, вже отримано 4 сертифікати. Деякі зареєстровані виявили бажання вивчити додатково ще декілька курсів, впевнившись у простоті отримання знань. Адже така можливість випадає не завжди і не всім.

Зважаючи на велику кількість бажаючих, реєстрацію безробітних продовжено до 31 жовтня 2020 року, але потрібно буде завершити до 31.12.2020 року.

Всіх, кому цікаво онлайн навчання, запрошуємо взяти участь у  вебінарах,  де фахівці філії детальніше розповідають про Сoursera, або просто зверніться до свого карєрного радника.

Таким чином, залишаючись на обліку в пошуках роботи, можна отримати нові знання та уміння, не виходячи з дому, а потім з новими навичками відкрити для себе більше перспектив щодо пошуку підходящої роботи.

 

Більше інформації за посиланнями:

https://www.facebook.com/KarlivkaRF

https://pol.dcz.gov.ua/

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних