A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Карлівка буде з дорогою європейської якості

Дата: 29.09.2020 14:41
Кількість переглядів: 821

Про це йшлося на нараді у в.о. міського голови Сергія Бобрицького, на яку був запрошений представник Служби автомобільних доріг у Полтавській області провідний інженер відділу якості, технічного контролю та нових технологій Олексій Чернюк.

Фото без опису

Неодноразово Карлівська міська рада зверталася до Служби автомобільних доріг у Полтавській області з питанням ремонту центральної дороги Карлівки, тротуару та автомобільних стоянок в межах міста. До сьогодні, за браком коштів, виконувався лише ямковий ремонт.

Наразі, як повідомив Олексій Чернюк, Службою автодоріг в Полтавській області було проведено два тендери на поточний та капітальний ремонт дороги Р-11 Полтава-Красноград, і вже за два тижні в Карлівці розпочнуться заплановані роботи. 

Під час наради було окреслено основні напрямки ремонту дороги Р-11 Полтава-Красноград, зокрема тієї частини, що перетинає місто.

Так одна із підрядних організацій, що виграла тендер на 338 млн. грн. - ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», дочірнє підприємство турецької фірми, що здійснює будівництво і ремонт автошляхів в Україні, яке в своєму арсеналі має потужну дорожню техніку та впроваджує новітні технології. Вона буде проводити поточний ремонт дороги протяжністю 25 кілометрів від повороту на Карлівку з автошляху Київ-Харків до знаку «Карлівка».   

Другий тендер, на суму 100 млн. грн. виграла підрядна організація ТОВ «Ростдорстрой» ( RDS UKRAINE), яка має багаторічний досвід роботи на ринку дорожнього будівництва в Україні. Фірма використовує найсучасніші технології та володіє високопродуктивною спецтехнікою. В Карлівці вона буде проводити капітальний ремонт центральної дороги, протяжністю 5 кілометрів, починаючи від знаку «Карлівка» на в’їзді в місто зі сторони Полтави. Також заплановано ремонт тротуару, відбійників та автостоянок в межах міста.

В.о. міського голови Сергій Бобрицький подякував Олексію Чернюку за конструктивний діалог та запевнив, що міська рада надасть посильну допомогу в реалізації даного проекту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних