A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

УДМС України в Полтавській області інформує

Дата: 02.10.2020 09:43
Кількість переглядів: 571

До місцевих виборів майже місяць: міграційники Полтавщини закликають громадян вчасно отримувати вже виготовлені ID-картки.

Невдовзі, 25 жовтня 2020 відбудуться чергові місцеві вибори, тому час нагадати про паспортні документи.

Річ у тім, що понад 1800 виготовлених ID-карток чекають на своїх власників у підрозділах Міграційної служби Полтавщини. Адже для нас важливо, щоб кожен громадянин України зміг реалізувати своє право голосу на виборах та прийшов на виборчу дільницю, маючи на руках паспорт.

Тому, вкотре Міграційна служба області  закликає громадян України не зволікати та вчасно забрати виготовлені ID-картки, а за потреби поспішити з оформленням паспорта.

Звертаємо увагу, що термін оформлення ID-картки у регламентному порядку становить 20 робочих днів, вартість адміністративної послуги відповідно 345 грн., у терміновому – 10 робочих днів, вартість послуги складає 471 грн.

Наразі, під час карантинних заходів оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки – вперше,  у разі закінчення терміну дії, втрати, при обміні паспорта «старого зразка» на ID-картку, зі зміною прізвища, за бажанням або ж вклеїти фото до паспортної книжечки можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби області НЕЗАЛЕЖНО від реєстрації місця проживання.

Одночасно нагадуємо також про своєчасне вклеювання фото  по досягненню 25- та 45-річного віку у паспорт громадянина України у формі книжечки. Ця послуга надається БЕЗКОШТОВНО протягом 5-ти  днів з дня звернення.

З переліком адрес територіальних підрозділів Міграційної служби Полтавщини можна ознайомитися на сайті Державної Міграційної служби України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/poltava/pidrozdily.html

Якщо виникли питання - звертайтеся на номер телефону «гарячої лінії»         (0532)60-89-69 або на сторінку у соціальній мережі Facebook УДМС України в Полтавській області за посиланням: https://www.facebook.com/udmspl/ 

Вкотре, просимо громадян під час відвідування підрозділів служби дотримуватись рекомендацій МОЗ України.

УДМС України в Полтавській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.