A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 02.11.2020 11:10
Кількість переглядів: 1057

30 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Карлівської міської ради, яке провів в.о. міського голови Олег Стовбун. Затвердивши порядок денний, члени виконкому перейшли до розгляду питань.

Фото без опису

Про стан роботи зі зверненням громадян, що надійшли до Карлівської міської ради протягом 9 місяців 2020 року поінформувала провідний спеціаліст загального відділу Юлія Прогнімак. Так, всього протягом січня-вересня 2020 року до Карлівської міської ради надійшло 727 звернень громадян. З них 39 звернень було розглянуто через обласний контактний центр. Окрім того надійшло 23 запити на надання інформації. Всі звернення опрацьовані та надано відповідні відповіді.

 

Далі члени виконавчого комітету одноголосно затвердили Положення про відділ зв’язків з громадськістю апарату міської ради та посадову інструкцію начальника відділу і Положення про відділ контролю та комунікаційної діяльності апарату міської ради в новій редакції. Також було прийнято рішення внести доповнення до посадової інструкції начальника відділу містобудування та архітектури апарату міської ради.

 

В ході розгляду питань порядку денного виконавчий комітет погодив ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» норми споживання теплової енергії на централізоване опалення та постачання гарячої води; прийняв рішення щодо скасування 15 дозволів на розміщення рекламних засобів КП «Карлівка Новатор»; затвердив список пенсіонерів Карлівської міської ради, яким буде здійсненна передплата газети «Життя і слово» на І півріччя 2021 року.

 

Розглянувши лист ТОВ «Сансергбуд» щодо присвоєння поштової адреси нерухомому майну, члени виконавчого комітету після тривалого обговорення прийняли рішення відмовити заявнику в зв’язку з ненаданням повного пакету документів.

 

На кінець засідання виконавчий комітет прийняв рішення ініціювати перед Карлівською районною радою здійснити передачу зі спільної власності територіальної громади Карлівського району в комунальну власність Карлівської міської ради заклади та майнові комплекси у кількості 31 об’єкту.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних