A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

КП "Карлівка Новатор" інформує

Дата: 13.11.2020 10:31
Кількість переглядів: 597

Починаючи з 2017 року КП «Карлівка Новатор» надає послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкові території.   Станом на 12.11.2020 року завершено капітальний ремонт покрівлі багатоповерхового будинку за адресою: м. Карлівка, вул. Незалежності, 3.  

Фото без опису

За місяць до початку ремонту з мешканцями будинку було   проведено збори, де розглядалося питання про демонтаж незаконно встановлених конструкцій на оголовках димоходів (антени та  супутникові антени, кабелі). 

Дані вимоги жителями будинку були виконані не в повному обсязі.

Крім того, згідно правил ДБН В 2.5-20-2001п.Ж15 установка  на димоходах  зонтів і  других  насадок не допускається.

При використанні газових приладів, через наявність супутникової антени («тарілки»)  встановлених мешканцями на оголовках димовентканала, чадний газ не йде з   квартир по вентиляційному каналі, а повертається назад (створюється зворотна тяга), а при сильних поривах вітру йде зворотна тяга. Тому такий демонтаж, цілком необхідний.

24 жовтня 2020 року Протоколом зборів співвласників  багатоквартирних  будинків будинку №3 по вул. Незалежності прийнято рішення щодо  демонтажу встановлених конструкцій та кабелів інтернету, які призводять до руйнування будинку.  

 

Недотримання правил щодо відведення продуктів згорання, може створювати реальну загрозу життю і здоровю осіб, які проживають в багатоповерхових будинках.

- демонтаж тарілок необхідний для збереження покрівлі, капітального ремонту, крім того  ми  таким чином захищаємо  право власності від руйнування і   право на життя самих жильців;

- особи чи компанії, які встановлювали супутникові антени, не мають встановлених законом реєстраційних даних (КВЕДів) та нормативних документів (реєстрації в НКРЗІ) для здійснення господарської діяльності з розподілу телевізійного сигналу;

- особи чи компанії, не мають права власності на приміщення, розташовані в будинку, де вона встановлені «кострукції чи кабельні мережі» і, відповідно, не є власником конструкцій цього будинку;
особи чи компанії не отримували технічних умов на установку «кострукції чи кабельні мережі» в даному будинку. Більш того, на них відсутні маркування, що вказує, що вона належить певній особі компанії.

 

Згідно ч. 6 ст. 31 Закону «Про телекомунікації» жителі, які мають намір встановлювати супутникові антени, можуть використовувати дахи будинків для установки антен на підставі договору з власником приміщення. Причому, такий договір може бути укладений з будь-яким із співвласників багатоквартирного будинку.

 

                                                                                                   Начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних