Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

КП "Карлівка Новатор" інформує

Дата: 13.11.2020 10:31
Кількість переглядів: 609

Починаючи з 2017 року КП «Карлівка Новатор» надає послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкові території.   Станом на 12.11.2020 року завершено капітальний ремонт покрівлі багатоповерхового будинку за адресою: м. Карлівка, вул. Незалежності, 3.  

Фото без опису

За місяць до початку ремонту з мешканцями будинку було   проведено збори, де розглядалося питання про демонтаж незаконно встановлених конструкцій на оголовках димоходів (антени та  супутникові антени, кабелі). 

Дані вимоги жителями будинку були виконані не в повному обсязі.

Крім того, згідно правил ДБН В 2.5-20-2001п.Ж15 установка  на димоходах  зонтів і  других  насадок не допускається.

При використанні газових приладів, через наявність супутникової антени («тарілки»)  встановлених мешканцями на оголовках димовентканала, чадний газ не йде з   квартир по вентиляційному каналі, а повертається назад (створюється зворотна тяга), а при сильних поривах вітру йде зворотна тяга. Тому такий демонтаж, цілком необхідний.

24 жовтня 2020 року Протоколом зборів співвласників  багатоквартирних  будинків будинку №3 по вул. Незалежності прийнято рішення щодо  демонтажу встановлених конструкцій та кабелів інтернету, які призводять до руйнування будинку.  

 

Недотримання правил щодо відведення продуктів згорання, може створювати реальну загрозу життю і здоровю осіб, які проживають в багатоповерхових будинках.

- демонтаж тарілок необхідний для збереження покрівлі, капітального ремонту, крім того  ми  таким чином захищаємо  право власності від руйнування і   право на життя самих жильців;

- особи чи компанії, які встановлювали супутникові антени, не мають встановлених законом реєстраційних даних (КВЕДів) та нормативних документів (реєстрації в НКРЗІ) для здійснення господарської діяльності з розподілу телевізійного сигналу;

- особи чи компанії, не мають права власності на приміщення, розташовані в будинку, де вона встановлені «кострукції чи кабельні мережі» і, відповідно, не є власником конструкцій цього будинку;
особи чи компанії не отримували технічних умов на установку «кострукції чи кабельні мережі» в даному будинку. Більш того, на них відсутні маркування, що вказує, що вона належить певній особі компанії.

 

Згідно ч. 6 ст. 31 Закону «Про телекомунікації» жителі, які мають намір встановлювати супутникові антени, можуть використовувати дахи будинків для установки антен на підставі договору з власником приміщення. Причому, такий договір може бути укладений з будь-яким із співвласників багатоквартирного будинку.

 

                                                                                                   Начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних