Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Розпочала роботу новообрана міська рада восьмого скликання

Дата: 16.12.2020 08:46
Кількість переглядів: 552

15 грудня відбулося засідання першої сесії  Карлівської міської ради VIII скликання, яке розпочав голова Карлівської міської територіальної виборчої комісії Олександр Жолонко.

Фото без опису

Він поінформував учасників засідання про результати місцевих виборів, представив оновлений депутатський корпус, привітав міського голову Петра Світлика з обранням та запросив його скласти присягу.

Вступаючи у свої повноваження, Петро Світлик подякував виборцям за довіру і підтримку та закликав новообраних депутатів працювати злагоджено і приймати рішення в інтересах громади.

Далі було обрано лічильну комісію, затверджено порядок денний та намічено питання для розгляду на першому засіданні сесії.

Відповідно до норм чинного законодавства депутати затвердили ранг та умови оплати праці міського голови.

Одноголосно були прийняті рішення: «Про утворення інших виконавчих органів Карлівської міської ради», «Про уточнення показників міського бюджету», «Про затвердження Положення про постійні депутатські комісії Карлівської міської ради», «Про утворення старостинських округів на території Карлівської міської ради», «Про затвердження Положення про фінансове управління Карлівської міської ради», «Про затвердження Положення про відділ освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради», «Про затвердження Положення про відділ культури та туризму Карлівської міської ради».

Новообрані депутати затвердили перелік і склад постійних депутатських комісій та обрали голів комісій:

- з питань житлового та комунального господарства, благоустрою, транспорту, архітектури та будівництва, управління комунальною власністю Юрія Третяка;

- гол з питань законності та правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів Володимира Омельченка;

- з питань соціально-економічного розвитку, соціальної політики, освіти, охорони здоровя, культури, фізкультури і спорту Світлану Шенгер.

Щодо затвердження голови комісії з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку та комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та санітарного стану, було вирішено обговорити кандидатури на погоджувальній раді з подальшим затвердженням на другому засіданні сесії.

В ході пленарного засідання депутати заслухали доповідь головного лікаря КНП «Карлівська центральна районна лікарня ім. Л.В. Радевича» Олександра Сіренка про стан захворюваності на COVID-19  в місті та районі, про нагальні проблеми лікувального закладу та потребу в коштах на 2021 рік.

Взявши інформацію Олександра Сіренка до відома, було вирішено направити відповідне депутатське звернення до Міністерства охорони здоров’я України.

 

Опрацювавши усі заплановані питання, депутати продовжать розгляд порядку денного першої сесії в п’ятницю 18 грудня.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних