A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Обговорили проблеми та шляхи вирішення

Дата: 17.12.2020 08:20
Кількість переглядів: 433

Для обговорення нагальних питань на нараду до міського голови Петра Світлика були запрошені Голобородьківський сільський голова В’ячеслав Старейко, Максимівський сільський голова Микола Черкаський, Попівський сільський голова Олександр Симоненко, в.о. Лип’янського сільського голови Світлана Тимошенко.

Фото без опису

Також на нараді були присутні: начальник фінансового управління Карлівської РДА Анатолій Магда, начальник фінансового відділу міської ради Наталія Корляк, начальник юридичного відділу міської ради Ірина Степанюк, головний бухгалтер Голобородьківської сільської ради Олена Зубань, головний бухгалтер Максимівської сільської ради Лариса Рудь, бухгалтер Попівського комунального підприємства Наталія Оданець, головний бухгалтер Лип’янської сільської ради Валентина Орел.

Розпочинаючи нараду, Петро Світлик подякував сільським головам за плідну працю на благо громади і запропонував обговорити проблемні питання сільських рад, які існують на даний час та шляхи їх вирішення.

Як виявилося, проблем накопичилося чимало. В Максимівській сільській раді залишився незакінченим об’єкт по ремонту дороги, а також існує загроза припинення роботи амбулаторії сімейної медицини. В.о. Лип’янського сільського голови Світлана Тимошенко повідомила про проблему оренди приміщення. Голобородьківський сільський голова В’ячеслав Старейко поінформував про проблему подальшого опалення приміщення Михайлівського ФАПу тощо.

По кожному питанню міський голова Петро Світлик дав відповідні доручення.

В ході наради було обговорено також питання подальшої роботи сільських рад, чисельність штату та їх обов’язки.

З огляду на складні погодні умови, одним з головних питань наради було усунення наслідків негоди та утримання доріг  і тротуарів, об’єктів соціально-побутового призначення в зимовий період.

Сільські голови поінформували, що справлялися з цими проблемами в минулі роки за сприянням та допомогою керівників базових сільськогосподарських підприємств.

Петро Світлик висловив сподівання, що і надалі підприємства не відмовляться допомагати сільським радам. Було вирішено скликати чергову нараду та  запросити керівників сільськогосподарських підприємств для врегулювання відносин щодо експлуатації доріг в зимовий період в населених пунктах, які увійшли до складу Карлівської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних