A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Розпочала роботу депутатська комісія

Дата: 18.12.2020 08:06
Кількість переглядів: 544

Постійна депутатська комісія з питань законності та правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів 17 грудня провела перше засідання.

Рішенням сесії до складу комісії увійшли депутати: Володимир Омельченко, Світлана Тимошенко, Олексій Буланий, В’ячеслав Старейко. Більшістю голосів головою комісії обрано Володимира Омельченка.

 

До розгляду членам комісії було запропоновано сім питань порядку денного.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Четвериков поінформував присутніх про зміни, які пропонуються внести до структури та чисельності апарату виконавчого комітету Карлівської міської ради.

Також депутати обговорили та внесли свої пропозиції до кількісного та персонального складу виконавчого комітету міської ради.

Ретельно було опрацьовано питання регламенту міського ради восьмого скликання та доцільності внесення доповнень до регламенту міської ради сьомого скликання.

Начальник юридичного відділу Ірина Степанюк надала пояснення щодо процедури скорочення штату та чисельності працівників Карлівської міської, Лип’янської, Максимівської, Голобородьківської, Попівської сільських рад та їх виконавчиї комітетів згідно законодавства. Також вона поінформувала про механізм реорганізації даних сільських рад.

По кожному питання депутатська комісія надала пропозиції і рекомендації внести на розгляд другого засідання першої сесії Карлівської міської ради восьмого скликання, яке відбудеться 18 грудня 2020 року.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.