A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося друге засідання І сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 21.12.2020 11:23
Кількість переглядів: 528

18 грудня під головуванням міського голови Петра Світлика продовжила свою роботу перша сесія Карлівської міської ради восьмого скликання.  У залі працювали 26 депутатів. Також на сесії був присутній депутат Полтавської обласної ради Василь Кириченко

Фото без опису

На початку засідання було взято до відома депутатські звернення щодо створення в раді депутатських фракцій: «Батьківщина» і «Слуга народу».

Перед розглядом кадрових питань порядку денного депутати обговорили та затвердили зміни до Регламенту міської ради сьомого скликання, які запропонував внести Михайло Кобченко.

Далі утворили лічильну комісію, до складу якої увійшли: Микола Олексієнко, Михайло Кобченко, Валерій Пиляй, Володимир Кравцов та В’ячеслав Старейко і перейшли до розгляду питання «Про обрання секретаря Карлівської міської ради». 

За поданням міського голови Петра Світлика, шляхом таємного голосування секретарем міської ради обрано Тетяну Василець. Із 25 депутатів, які взяли участь у голосуванні, 24 віддали свій голос за запропоновану кандидатуру, два депутата від партії "Рідне місто" Сергій Якуба та Лариса Гаврись заявили про відмову брати участь у голосуванні.

Майже одноголосно депутати проголосували і за кандидатури заступників міського голови. Так, першим заступником працюватиме Юрій Ткачов, заступником з питань діяльності виконавчих органів – Валентина Пушкарьова, керуючим справами (секретарем) виконавчого комітету - Олександр Четвериков. За пропозицією депутата Михайла Кобченка було вирішено ввести в структуру виконавчого комітету міської ради посаду ще одного заступника міського голови. Кандидатуру буде подано на наступному засіданні сесії.

Сесією було затверджено і кандидатури на посади старост старостинських округів, які увійшли до складу Карлівської територіальної громади:

  • Світлани Тимошенко, Липянського старостинського округу;
  • Ірини Саніної, Максимівського старостинського округу;
  • В’ячеслава Старейка, Голобородьківського старостинського округу;
  • Віктора Борисенка, Попівського старостинського округу.

Крім того депутати обрали головою постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку Володимира Сидорова, а головою комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та санітарного стану Михайла Кобченка.

У ході роботи сесії було затверджено кількісний та персональний склад виконавчого комітету Карлівської міської ради. Всього у виконкомі працюватиме 19 чоловік. За посадою у склад виконкому увійшли: міський голова, секретар міської ради та заступники міського голови. Також до складу виконавчого комітету включені старости Липянського, Максимівського, Голобородьківського та Попівського старостинських округів і обрано членами виконкому: Світлану Голубенко, Сергія Бобрицького, Володимира Мусяка, Олександра Сіренка, Аллу Третяк, Олега Бегмата, Костянтина Возного, Миколу Черкаського, Ігора Стецюру.

Оперативно були обговорені та розглянуті питання про затвердження штатних розписів, про уточнення показників сільських бюджетів, про скорочення штату та чисельності працівників рад, про початок реорганізації сільських рад.

Загалом сесія пройшла конструктивно і злагоджено, так як всі питаня порядку денного попередньо були розглянуті на засіданні погоджувальної ради.

Залишилися не розглянутими питання порядку денного щодо міського бюджету на 2021 рік та затвердження Регламенту міської ради восьмого скликання.

Міський голова Петро Світлик оголосив перерву та анонсував проведення третього засідання першої сесії міської ради восьмого скликання на 29 грудня 2020 року.

 


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних