A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада від 21 грудня 2020 р.

Дата: 21.12.2020 17:31
Кількість переглядів: 497

21 грудня відбулася апаратна нарада, яку провів міський голова Петро Світлик. На нараді були присутні: керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олександр Четвериков, начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко, начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас, керівники відділів апарату міської ради.

Фото без опису

Перед початком оперативно-розпорядчої наради  міський голова Петро Світлик подякував Сергію Бобрицькому за плідну роботу, яку він здійснював на посаді першого заступника та висловив сподівання, що Сергій Бобрицький і надалі буде приймати активну участь в житті громади.

 

Далі керуючий справами виконавчого комітету Олександр Четвериков поінформував присутніх про прийняте сесійне рішення щодо затвердження нової структури та загальної чисельності виконавчого комітету міської ради.

Петро Світлик зауважив, що  буде створена комісія з розгляду кадрових питань та реструктуризації. По кожному працівнику буде прийнято відповідне рішення.

Були обговорені питання організації роботи апарату міської ради, дисципліни та етики.

Міський голова дав доручення: начальникам відділів та комунальних підприємств надавати щотижневі плани роботи; начальнику юридичного відділу Ірині Степанюк тримати на контролі роботу регламентної комісії; начальнику фінансового відділу Наталії Корляк запланувати нараду з керівництвом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації; керуючому справами виконавчого комітету Олександру Четверикову підготувати сесійні рішення на підпис; начальнику відділу зв’язків з громадськістю Оксані Полив’яній оприлюднити усі рішення на сайті міської ради; начальнику відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Анні Кобченко надати перелік Програм та Проектів міської ради з відповідними розрахунками та  пропозиціями; начальнику відділу з контролю за станом благоустрою Віктору Губарю щоденно надавати зведену інформацію щодо наявності скоєних за попередню добу правопорушень та про стан поширення коронавірусної інфекції на території Карлівської територіальної громади.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних