A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Обговорили механізм подальшої роботи новоутвореного Відділу освіти, молоді та спорту

Дата: 22.12.2020 12:48
Кількість переглядів: 500

Присутні на засіданні міський голова Петро Світлик, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмила Слєпцова, начальник фінансового управління РДА Анатолій Магда разом зі спеціалістами міської ради та відділу освіти, молоді та спорту опрацювали питання запуску роботи новоутвореного відділу міської ради та намітили першочергові завдання.

Фото без опису

Як повідомила начальник фінансового відділу міської ради Наталія Корляк, необхідно зареєструвати новоутворену установу в Держказначействі, оформити зразок підпису, виготовити печатку, штамп, створити електронний підпис.

Узгодивши юридичні питання, присутні перейшли до розгляду фінансових.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Слєпцова поінформувала, що в дев’ятьох школах Карлівської громади працює 444 працівника,  з них 286 – педагогічні працівники, навчається 2153 учня. В громаді функціонує шість дошкільних навчальних закладів – п’ять в місті та один в Лип’янці, які наразі відвідують 572 дитини. В ДНЗ працює 170 працівників, з них педагогічних – 79. По позашкільній освіті, яка включає Будинок дитячої та юнацької творчості, Станцію юних натуралістів, Станцію юних техніків та ДЮСШ працює 35 працівників, з них педагогічних – 26.

Як повідомила далі Людмила Слєпцова вже зараз гостро постало питання проведення тендерних процедур на закупівлю енергоносіїв та продуктів харчування на наступний рік. Відділ освіти, молоді та спорту не має наразі законних повноважень здійснювати тендерні закупівлі, так як триває процес реєстрації новоствореного відділу.  

Після тривалого обговорення міський голова Петро Світлик доручив Людмилі Слєпцовій надати інформацію щодо штатного розпису по кожному навчальному закладу окремо; начальнику фінансового управління РДА Анатолію Магді запланувати нараду із розпорядниками коштів та обрахувати усі бюджетні питання; начальнику юридичного відділу Ірині Степанюк в терміновому порядку вивчити юридичну сторону питання проведення тендерних процедур для Відділу освіти, молоді та спорту на закупівлю енергоносіїв та продуктів харчування

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних