A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні до Карлівки з робочим візитом завітав народний депутат України Костянтин Касай

Дата: 23.12.2020 18:22
Кількість переглядів: 544

Розпочав візит народний обранець з наради, на якій були присутні голова Карлівської міської ради Петро Світлик, голова районної державної адміністрації Олександр Солодовник, голова Ланнівської громади Костянтин Удовиченко, голова Мартинівської громади Віктор Котенко, помічник народного депутата Сергій Петренко.

Фото без опису

Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувалися найбільш актуальних тем сьогодення: це і обговорення алгоритму дій реструктуризації органів місцевої влади, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування, проведення ремонтних робіт у школах і медичних закладах.

 

Міський голова Петро Світлик порушив нагальні питання проведення процедури інвентаризації земель, будівництва сміттєзвалища, відсутності водопостачання в селище Михайлівське, придбання спецтехніки тощо.

 

Народний депутат Костянтин Касай надав пропозиції та рекомендації щодо вирішення порушених питань та запевнив у своїй всебічній підтримці.

 

Далі було оглянуто приймальне відділення районної лікарні, в якому майже завершено роботи з реконструкції, хірургію та поліклінічне відділення, де на другому поверсі триває ремонт. Головний лікар КНП «Карлівська центральна районна лікарня ім. Л.В. Радевича» Олександр Сіренко подякував народному депутату Костянтину Касаю за допомогу та сприяння в реалізації цих проєктів.

 

Проінспектував народний обранець і стан ремонту дороги Р-11, запевнив, що тримає на контролі хід робіт та їх продовження у наступному році.

 

В ході зустрічі міський голова Петро Світлик поділився з Костянтином Івановичем амбітними планами щодо будівництва в місті спортивного комплексу на території колишньої другої школи та попросив сприяння в цьому питанні. Народний депутат погодився, що такий комплекс буде гордістю громади, її візитною карткою, місцем спортивних змагань та активного відпочинку. Разом вони оглянули будівлю, обговорили перспективи реалізації проєкту та домовилися про співпрацю, скріпивши угоду рукостисканням.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних