A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Підсумки тижня

Дата: 24.12.2020 19:17
Кількість переглядів: 475

За підсумками роботи міської ради восьмого скликання за тиждень вирішено ряд нагальних питань та визначено плани на подальшу роботу.

Фото без опису

Міським головою Петром Світликом проведено робочі наради з керівництвом Карлівської філії ПАТ «Полтаваобленерго», керівництвом Карлівського Управління з експлуатації та розподілу газових систем. Домовлено укласти договори на  постачання енергоносіїв для всіх об’єктів, що увійшли до відання територіальної громади.

 

Завершено процес реєстрації новоутворених відділів міської ради – Відділу освіти, молоді та спорту і Відділу культури та туризму. Опрацьовано питання структури відділів.

 

Визначено виконавця робіт з проведення тендерних процедур на закупівлю енергоносіїв та продуктів харчування для навчальних закладів на 2021 рік.

 

Розпочала роботу комісія з питання приймання-передачі майна в комунальну власність територіальної громади м. Карлівка.

 

Розроблено план заходів  щодо процесу вибору управителя багатоквартирних будинків відносно житлових будинків, співвласниками яких не створено ОСББ та не прийнято рішення про форму управління багатоквартирним будинком і не обрано управителя.

 

Міський голова Петро Світлик в ході зустрічі з народним депутатом України Костянтином Касаєм заручився його підтримкою у вирішенні нагальних питань громади стосовно будівництва полігону, водопостачання в с. Михайлівське, передачі земельних ділянок із державної власності в комунальну власність громади. Обговорено перспективи проєкту будівництва сучасного спортивного комплексу.

 

На засіданні постійної депутатської комісії з питань законності та правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів опрацьовано питання звернення мешканців Попівської сільської ради щодо обрання старости. Питання винесено на розгляд сесії.

 

На засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку попередньо опрацьовано проєкт бюджету на 2021 рік.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних