A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

«Попівка за Симоненка!»

Дата: 29.12.2020 17:29
Кількість переглядів: 551

З таким гаслом мешканці с. Попівка зустрічали усіх депутатів міської ради восьмого скликання, які прямували на засідання сесії 29 грудня 2020 року.

Не погоджуючись з рішенням, яке було прийнято на ІІ засіданні першої сесії міської ради восьмого скликання, згідно якого старостою Попівського старостинського округу обрано Віктора Борисенка, мешканці Попівки направили колективне звернення (1195 голосів) до міського голови Петра Світлика.

На посаді старости вони бачать єдиного кандидата - Олександра Симоненка. На його підтримку приводять доводи щодо бездоганного виконанням ним обов'язків на посаді сільського голови, беззаперечного відстоювання інтересів жителів села, щоденної копіткої праці задля благоустрою території села тощо.

Звернення жителів села Попівка було ретельно опрацьовано на засіданні постійної депутатської комісії з питань законності та правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів. Згідно з рекомендаціями комісії в порядок денний ІІІ засідання І сесії міської ради восьмого скликання було включено питання про внесення змін до рішення ІІ засідання І сесії щодо затвердження на посаду старости Попівського старостинського округу. Про це Петро Світлик поінформував мешканців Попівки перед початком засідання сесії.

В ході сесійного обговорення, депутати намагалися винайти правильне рішення, яке б не суперечило законодавству, але спільної думки не дійшли. Міський голова Петро Світлик поставив на голосування проєкт рішення «Про внесення змін до рішення другого засідання першої сесії Карлівської міської ради восьмого скликання «Про затвердження на посаду старости Попівського старостинського округу Карлівської міської ради» від 18 грудня 2020 року». «За» проголосували: Світлик П.М., Бабич В.Д, Бігдан Ю.І., Василець Т.В., Омельченко В.М., Пащенко Н.П., Пиляй В.В., Третяк Ю.І.

Решта депутатів утрималися.

Рішення не було прийнято.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.