A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Перша сесія восьмого скликання завершила свою роботу. Бюджет на 2021 рік прийнято.

Дата: 30.12.2020 13:24
Кількість переглядів: 590

29 грудня відбулося ІІІ засідання першої сесії міської ради восьмого скликання. Першочерговим питанням стало прийняття бюджету на 2021 рік.

Фото без опису

Визначено доходи місцевого бюджету на 2021 рік у сумі 230123900 грн., у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 227724100 грн. та доходи спеціального фонду місцевого бюджету -2399800 грн.

Фінансовий документ депутати вивчали на двох засіданнях постійної комісії з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку. Було внесено низку поправок та доповнень до видаткової частини документу. Врахувавши усі рекомендації комісії, проєкт бюджету був винесений на розгляд сесії і затверджений одноголосно.

Далі депутати перейшли до розгляду інших, не менш важливих питань порядку денного.

Затверджено штатний розпис на 2021 рік та ліміти споживання енергоносіїв по бюджетним установам. З 1 січня 2021 року організовано харчування дітей в навчальних закладах. Затверджено рішення про ініціювання передачі до комунальної власності Карлівської міської ради об’єктів та майна із спільної власності територіальних громад Полтавського району.

Одноголосно депутати погодили державному підприємству «Жовтневий спиртовий завод» надання розстрочки по сплаті заборгованості по земельному податку в сумі 5635.2 тис. грн. терміном на два роки рівними частинами.

Жваве обговорення сталося під час розгляду колективного звернення мешканців села Попівка, які прийшли на сесію з вимогою призначити на посаду старости Попівського старостинського округу Олександра Симоненка.

Депутати так і не дійшли спільної думки. «За» проголосували: Світлик П.М., Бабич В.Д, Бігдан Ю.І., Василець Т.В., Омельченко В.М., Пащенко Н.П., Пиляй В.В., Третяк Ю.І. Решта депутатів утрималися. Рішення не прийнято.

 

Наступні тринадцять питань порядку денного прийняті одноголосно. Були затверджені Програми: «Про внесення доповнень та продовження дії Програми «Турбота. Назустріч карлівчанам», «Кадрове забезпечення медичними працівниками на 2021-2022 роки», «Забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів технічними засобами медичного призначення для використання в побутових умовах на 2021-2022 роки», «Підтримки та утримання КУ «Трудовий архів територіальних громад Карлівського району»  на 2021-2023 роки», «Забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2021-2022 роки», «Культурно-мистецьких заходів на 2021 рік», «Підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Карлівська центральна районна лікарня ім. Л.В. Радевича» на 2021-2022 роки»,  «Якісного медичного обслуговування населення Карлівської міської ради на 2021-2022 роки», «Підтримки та розвитку Карлівської організації ветеранів на 2021 рік», «Підтримки та розвитку громадської організації «Союз організацій інвалідів України» на 2021-2023 роки», «Місцевих стимулів для медичних працівників КНП «Карлівська центральна районна лікарня ім. Л.В. Радевича» на 2021-2022 роки», «Захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Карлівської міської ради»,  «Забезпечення окремих категорій громадян, які проживають на території Карлівської міської ради безкоштовним перевезенням автомобільним та залізничним транспортом загального користування на 2021-2023 роки».

 

Розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо оплаті праці міського голови та Положення «Про преміювання та надання матеріальних допомог, надбавок працівникам апарату виконавчого комітету Карлівської міської ради та її виконавчих органів». Депутати внесли свої пропозиції, всі вони були враховані під час голосування.

 

В ході засідання староста Максимівського старостинського округу Ірина Саніна прийняла присягу, тим самим повністю приступивши до виконання своїх повноважень.

 

Депутати міської ради восьмого скликання Світлана Тимошенко, Юрій Ткачов, В’ячеслав Старейко подали заяву про складання депутатських повноважень відповідно до п.4 ч.1 ст. 5 Закону України «Про статус депутата місцевих рад». Депутат Валентина Пушкарьова повідомила, що наразі по ній  триває процес спецперевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад. Після закінчення перевірки нею також буде подана заява про складання депутатських повноважень.

 

На завершення голова міської ради Петро Світлик привітав із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим, побажав депутатам здоров’я, витримки, політичної мудрості, миру і злагоди кожній родині.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних