A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Підсумки тижня

Дата: 04.01.2021 08:13
Кількість переглядів: 459

Однією з головних подій останнього тижня року стало прийняття головного фінансового документу громади.

Фото без опису

Депутати міської ради восьмого скликання ретельно вивчали проєкт бюджету на 2021 рік на засіданнях постійної комісії з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку. Було внесено низку поправок та доповнень до видаткової частини документу. Бюджет прийнято одноголосно.

 

Крім затвердження бюджету на 2021 рік, на ІІІ засіданні І сесії міської ради восьмого скликання  було прийнято тринадцять Програм, виконання яких забезпечить допомогою певні категорії громадян та надасть підтримку низці установ та громадських організацій.

 

Останній тиждень року ознаменував і сплеском громадської активності. Йдеться про колективне звернення (1195 голосів) жителів с. Попівка щодо підтримки кандидатури Олександра Симоненка на посаду старости Попівського старостинського округу. На жаль, їхні вимоги не були враховані переважною більшістю депутатів під час відповідного голосування. Реакція громадськості не змусила довго чекати, про що свідчать багаточисельні коментарі в соціальних мережах.

 

Ще одне питання, яке жваво обговорювали мешканці громади цього тижня – стан доріг під час ожеледиці. Нарікань було чимало. Міський голова Петро Світлик особисто перевірив стан доріг і тротуарів в с. Солона Балка та в мікрорайоні спиртзаводу, реагуючи на звернення мешканців. Комунальники двома одиницями техніки безперебійно працювали на вулицях міста та за його межами. Лише 30 грудня посипали піщано-соляною сумішшю більше тридцяти вулиць та провулків. Там, де не змогла заїхати техніка, працівники посипали дороги вручну. Продовжили роботу з п’яти ранку 31 грудня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних