A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася чергова нарада, яку провів міський голова Петро Світлик

Дата: 12.01.2021 13:50
Кількість переглядів: 578

Міський голова Петро Світлик провів розширену нараду з представниками установ та організацій, які є одержувачами та розпорядниками бюджетних коштів.

Фото без опису

Участь в нараді взяли: секретар міської ради Тетяна Василець, перший заступник міського голови Юрій Ткачов, керуючий справами виконавчого комітету Олександр Четвериков, начальник відділу ЦНАП Карлівської РДА Наталія Бахмач, заступник директора Карлівського РЦ ССС ДМ Анастасія Огарь, голова ГО «Союз організації інвалідів України» Ніна Кураксіна, заступник голови Ради ветеранів Тамара Токар, директор КУ «Трудовий архів Карлівського району» Лілія Солодовник, директор КНП Карлівський ЦПМСД Людмила Терентьєва, головний лікар Карлівської ЦРЛ Олександр Сіренко, директор Карлівського ТЦНСП Ольга Гордієнко, начальник служби у справах дітей Карлівської РДА Максим Капралов, представник Карлівської районної організації ВФСТ «Колос» Валерій Кукушкін, начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас.

 

Петро Світлик зазначив, що наразі гостро постало питання подальшої безперебійної роботи установ та організацій, тому в терміновому порядку необхідно здійснити процедуру перереєстрації та оформлення всіх необхідних документів.

Кожен із запрошених керівників прозвітував про стан справ та окреслив проблеми. В ході обговорення було врегульовано низку питань та намічено подальші дії.

Міський голова дав доручення підготувати проєкт рішення про вхід до складу засновників закладів освіти, охорони здоров’я, культури, комунальних установ  Карлівського району  шляхом передачі прав засновника від Полтавської  районної ради до Карлівської міської ради.

Також він доручив усім керівникам установ та організацій, які здійснюють перереєстрацію надати проєкти нових Положень та структури для розгляду та затвердження на сесії міської ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних