A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Місяць роботи на посаді міського голови

Дата: 18.01.2021 09:12
Кількість переглядів: 449

Пройшов місяць з моменту, коли міський голова Петро Світлик приступив до виконання обов’язків очільника громади. За цей короткий період часу була зроблена значна робота.

Першочерговим завданням міського голови стало запуск механізму роботи органів виконавчої влади. За цей час було проведено 12 розширених нарад та низку оперативних нарад, на яких було обговорено питання подальшої безперебійної роботи установ та організацій, намічено першочергові завдання та шляхи вирішення проблем.

 

В терміновому порядку було вирішено питання організації харчування дітей в закладах освіти. Аби дитячі садки не залишилися без продуктів харчування, поки триває тендерна процедура, яку розпочав новостворений Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Карлівської міської ради, міський голова Петро Світлик дав доручення  щодо укладання тимчасових договорів  на закупівлю продуктів харчування для закладів освіти у місцевих виробників, які мають відповідні сертифікати. Договори були укладені, затримок в постачанні не виникло.

 

Налагоджена робота з комунальними підприємствами. Під час ожеледиці та снігопаду працівники Карлівського ВУЖКГ та КП «Карлівка Новатор» оперативно зреагували на ситуацію, доклали максимум зусиль, щоб не було нарікань від мешканців.

Заручилися підтримкою базових сільськогосподарських підприємств, які під час негоди відразу прийшли на допомогу та  розчистили дороги на території старостинських округів.

 

На щотижневих апаратних нарадах за цей період міським головою надано 92 доручення з різних питань. Більше 70% доручень виконано, інші направлені на доопрацювання та поставлені на контроль.

Проведено 4 особистих прийоми громадян, на яких мешканці піднімали питання, як загальногромадські, так і особисті. По всім зверненням заявникам були надані роз’яснення та відповіді.

 

Проведено 4 засідання сесій Карлівської міської ради, на яких було розглянуто 73 питання та прийнято відповідні рішення.

Зокрема було прийнято бюджет на 2021 рік, вирішено низку кадрових та організаційно-майнових питань, затверджено тринадцять Програм, виконання яких забезпечить допомогою певні категорії громадян та надасть підтримку низці установ та громадських організацій.

Разом з представниками установ та організацій, які є одержувачами та розпорядниками бюджетних коштів проведена значна робота з підготовки 21 проєкту рішень щодо зміни засновників та назв установ і організацій ліквідованої Карлівської районної ради, створення нових комунальних установ Карлівської міської ради, розроблення статутів, положень, структури та штатних розписів цих установ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.