A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання другої позачергової сесії міської ради восьмого скликання.

Дата: 18.01.2021 16:46
Кількість переглядів: 608

На початку засідання голова Карлівської міської територіальної виборчої комісії Олександр Жолонко зачитав постанови про реєстрацію депутатів міської ради восьмого скликання замість тих, що були призначені на посаду в орган місцевого самоврядування.  

Міський голова Петро Світлик привітав новообраних депутатів Володимира Литвина, Сергія Борця та Наталію Турчак  і запросив включатися у роботу.

 

До розгляду було винесено 37 питань порядку денного. Двадцять одне стосувалося зміни засновників та назв установ і організацій ліквідованої Карлівської районної ради, створення нових комунальних установ Карлівської міської ради, затвердження статутів, положень, структури та штатних розписів цих установ. Проте депутати прийняли рішення 16 з них направити до вивчення та на доопрацювання.

Також на доопрацювання направили і питання затвердження Регламенту Карлівської міської ради. Було вирішено ретельно вивчити два варіанта Регламенту – той, що  розробила міська рада і який надала депутатська група, тоді винести проєкт рішення на розгляд спільних депутатських комісій і на затвердження сесії.

 

В ході подальшої роботи, депутати прийняли рішення про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису апарату виконавчого комітету Карлівської міської ради та інших виконавчих органів, а також про внесення змін до Положення про старосту.

Затвердили рішення: «Про вступ Карлівської міської ради до Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування», «Про покладення повноважень та обов’язків у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців на виконавчий комітет Карлівської міської ради», «Про вхід до складу засновників закладів освіти, охорони здоров’я, культури, комунальних установ Карлівського району шляхом передачі прав засновника від Полтавської районної ради до Карлівської міської ради», «Про прийняття майна зі спільної власності територіальних громад Полтавського району у комунальну власність Карлівської міської ради Полтавського району Полтавської області», «Про затвердження актів приймання-передачі майна», «Про затвердження положень про відділи виконавчого комітету Карлівської міської рад», «Про затвердження фінансових планів на 2021 рік» тощо.

 

В зв’язку зі зміною складу депутатського корпусу, були внесені також зміни до складу постійних депутатських комісій.  Депутат Сергій Борець включений до складу комісії з питань соціально-економічного розвитку, соціальної політики, освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту; депутат Володимир Литвин до складу комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та санітарного стану; депутат Наталія Турчак до складу комісії з питань законності та правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів.

 

В ході засідання депутатами було погоджено звернення до Президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг та до народного депутата України К.І. Касая щодо недопущення підвищення тарифів на комунальні послуги для населення.

 

З огляду на те, що низка питань не була розглянута, прийнято рішення засідання другої сесії не закривати, а оголосити перерву. Друге засідання другої позачергової сесії міської ради восьмого скликання призначено на 21 січня.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.