A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

19 січня 2021 під головуванням першого заступника міського голови Юрія Ткачова відбулась робоча нарада з питання діяльності комунальних підприємств на території старостинських округів

Дата: 20.01.2021 16:52
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

   19 січня 2021 під головуванням першого заступника міського голови Юрія Ткачова відбулась робоча нарада з питання діяльності комунальних підприємств на території старостинських округів.

   Участь в нараді взяли старости міської ради: Світлана Тимошенко, Ірина Саніна, В'ячеслав Старейко, Віктор Борисенко; керівники комунальних підприємств: начальник КП "Карлівка Новатор" - Валерій Фуртас, начальник ВУЖКГ - Гончаренко Любов та начальник відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста - Анна Кобченко, головний спеціаліст відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста - Олена Голуб.

   Кожен із запрошених старост прозвітував про стан комунального господарства на території підзвітного округу та окреслив проблеми. Гострим питанням було збереження зайнятості людей, що працюють в старостинських округах. В ході обговорення було врегульовано низку питань та намічено подальші дії. В ряді округів необхідно додатково провести громадське обговорення щодо вибору подальшого комунального обслуговування.

   Перший заступник міського голови Юрій Ткачов дав доручення керівникам комунальних установ врахувати усі пропозиції та зауваження від старост міської ради. Відділом соціально-економічного та стратегічного розвитку, на підставі Розпорядження міського голови від 18.01.2021р. "Про розроблення проєкту Програми соціально-економічного розвитку Карлівської міської ради" дано доручення старостам старостинських округів надати пропозиції та проблемні питання до заходів з реалізації Програми.

                                 Перший заступник міського голови                                         Юрій Ткачов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних