A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося пленарне засідання сесії міської ради

Дата: 22.01.2021 17:00
Кількість переглядів: 525

Другому засіданню другої позачергової сесії міської ради передувала скрупульозна робота апарату міської ради та депутатського корпусу в комісіях.


В зв’язку з тим, що Карлівський район припинив існування, як адміністративна одиниця, усі комунальні установи міста опинилися в невизначеному стані, і їхні працівники з першого січня не отримують заробітну плату.

Винайти юридично правильний шлях щодо забезпечення виплатами усіх працівників установ, в яких триває процес ліквідації або реорганізації стало головним питанням на засіданнях депутатських комісій.

Після тривалих обговорень депутати прийшли до одностайного висновку – міська рада повинна гарантувати соціальні виплати працівникам усіх установ. Як це зробити в правовому полі, доручили вивчити перед початком засідання сесії юридичному відділу міської ради, Фінансовому управлінню за участі начальника УДКСУ у Карлівському районі Валентини Сініченко.

 

Саме засідання 21 січня розпочалося з розгляду двох звернень. Перше було направлено ГО «Народна спілка Карлівщини» щодо правомірності вчинених дій колишнім міським головою Олександром Наконечним.

В другому працівники Карлівського хлібозаводу зверталися до міського голови із закликом підтримувати підприємства, які розташовані на території Карлівської  міської ради, а не підприємства інших територіальних громад  в питанні заключення договорів на постачання продуктів харчування для освітніх закладів, зокрема постачання хлібу. На це Петро Світлик зауважив, що все вирішуватиме тендер, який відбудеться в лютому.

Звернення були прийняті до відома.

Далі перейшли до розгляду питань порядку денного.  Першим було винесено питання затвердження Регламенту Карлівської міської ради восьмого скликання. Як поінформувала начальник юридичного відділу міської ради Ірина Степанюк, в проєкті, який був погоджений депутатами на засіданні комісії, п.7 ч.11 Регламенту не відповідає законодавству. Проте, не зважаючи на це зауваження, депутати затвердили документ.

В ході подальшої роботи, були прийняті рішення щодо створення відділу комунального майна Карлівської міської ради, Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Карлівської міської ради, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», Служби у справах дітей Карлівської міської ради, комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Карлівської міської ради, Карлівського міського центру позашкільної освіти. Були також затверджені їхні статути та положення.

Перейшовши до розгляду структури, чисельності та штатного розпису відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради; відділу культури та туризму Карлівської міської ради;  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Карлівської міської ради», депутати створили робочу групу для остаточного опрацювання цих питань та оголосили перерву.

До складу робочої групи увійшли депутати: Володимир Литвин,  Сергій Якуба, Микола Олексієнко, Світлана Шенгер; начальник Фінансового управління міської ради Анатолій Магда, начальник відділу обліку та звітності міської ради Наталія Корляк, начальник юридичного відділу міської ради Ірина Степанюк, начальник УДКСУ у Карлівському районі Валентина Сініченко.

 

Проєкт рішення, який запропонувала робоча група зачитав депутат міської ради Володимир Литвин. В ньому зазначено, що структура, чисельність та штатний розпис відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради затверджується тимчасово з 01.01.2021 р. Новий штатний розпис буде діяти з 01.04.2021 р. Згідно штатних розписів працівникам здійснити усі виплати та забезпечити переведення відповідно до штатного розпису з 01.01.2021 року.

Рішення прийнято одноголосно.

По аналогії сформовано рішення по іншим установам.

Розглянувши усі питання порядку денного, сесія завершила свою роботу.

На кінець засідання міський голова Петро Світлик анонсував проведення наступної сесії в третій декаді лютого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.