A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Нарада у першого заступника міського голови Юрія Ткачова

Дата: 26.01.2021 11:49
Кількість переглядів: 454

Перший заступник міського голови Юрій Ткачов 25 січня провів чергову нараду зі старостами міської ради та керівниками комунальних підприємств.


На початку засідання було обговорено кадрові питання. Як повідомив староста Попівського старостинського округу Віктор Борисенко, на даний час в штаті немає землевпорядника, який повинен ще виконувати функції діловода.  Попросив надати роз’яснення, яким чином покласти обов’язки землевпорядника на іншого працівника, якщо той вже  попереджений про звільнення, чи можна прийняти його на роботу по переведенню. Начальник відділу правової та кадрової роботи Наталія Чуракова пояснила, що наразі можливо покласти обов’язки землевпорядника на діловода, оголосити конкурс на заміщення вакантної посади, і через місяць прийняти цього спеціаліста на посаду землевпорядника.

Аналогічна ситуація в Максимівському старостинському окрузі. Староста Ірина Саніна повідомила, що на даний час діловод виконує функції і землевпорядника, а через місяць буде брати участь в конкурсі на заміщення цієї вакантної посади.

Кадрові питання опрацювали і з керівниками комунальних підприємств. Начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас поінформував про наміри включити до штату підприємства по одному працівнику з Попівського та Голобородьківського старостинських округів, які будуть на місцях виконувати роботу з обслуговування системи водопостачання для населення.  

Про наміри включити до штату працівників комунальних підприємств старостинських округів заявила і начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко за умови обов’язкового  дотримання  працівниками графіку роботи та етики поведінки.

 

За підсумками наради перший заступник міського голови Юрій Ткачов дав доручення начальнику Карлівського ВУЖКГ Любові Гончаренко підготувати питання, які необхідно розглянути на засіданні виконавчого комітету міської ради 29 січня та скласти план ремонту доріг, зауваживши, що з огляду на складну фінансову ситуацію, до плану внести найнеобхідніші роботи.

Також він доручив старостам міської ради надати інформацію щодо   кандидатур на посаду землевпорядника.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.