A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

28 січня міський голова Петро Світлик провів виїзну нараду на вулиці Пушкіна.

Дата: 28.01.2021 15:59
Кількість переглядів: 390

У нараді взяли участь перший заступник міського голови Юрій Ткачов, начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко, начальник Карлівської дільниці КП ПОР «Полтававодоканал» Роман Сезоненко, спеціаліст І категорії відділу містобудування і архітектури Людмила Чередник, мешканці вулиці Пушкіна.

Спершу обговорили шляхи вирішення питання водопостачання. Як повідомила начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко, у 2019 році введено в експлуатацію об’єкт будівництва розподільчого вуличного водопроводу по вул. Пушкіна  - пров. Лісний. Проєктом було передбачено будівництво водогону, а підключення житлових  будинків мешканці повинні виконати за власні кошти, отримавши технічні умови для розробки індивідуального робочого проєкту. На сьогоднішній день лише власники двох будинків отримали відповідні дозволи на підключення.

Начальник Карлівської дільниці КП ПОР «Полтававодоканал» Роман Сезоненко додав, що підключення двох будинків до мережі водопостачання є економічно збитковим для підприємства. Якщо хоча б 20 домогосподарств дадуть письмову гарантію, що  будуть отримувати дозволи, то в цьому році вуличний водопровід буде підключено до мережі водопостачання. Зайнятися збором підписів міський голова Петро Світлик попросив представника вулиці Руслана Сенича.

 

Наступне, що було опрацьовано під час виїзної наради – це ремонт дороги з влаштуванням щебеневого покриття. Вирішено винести на розгляд сесії питання виділення коштів на виготовлення проєкту та виконання ремонтних робіт. Також за умови виділення коштів, Карлівським ВУЖКГ буде замовлено технічні умови для розробки проектно-кошторисної документації щодо проведення робіт з реконструкції вуличного освітлення по вул. Пушкіна та пров. Лісний від КТП-226 та КТП-215.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.