A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Підсумки тижня

Дата: 29.01.2021 17:19
Кількість переглядів: 435

За підсумками роботи міської ради в період з 25 січня по 29 січня 2021 року.

Фото без опису

25.01.2021 р, Перший заступник міського голови Юрій Ткачов провів чергову нараду зі старостами міської ради та керівниками комунальних підприємств.

Перш за все було обговорено кадрові питання. Юрій Ткачов дав доручення старостам міської ради надати остаточну інформацію щодо   кандидатур на посади землевпорядників. 

Начальнику Карлівського ВУЖКГ Любові Гончаренко та начальнику КП «Карлівка Новатор» Валерію Фуртасу доручено підготувати питання, які необхідно розглянути на засіданні виконавчого комітету міської ради 29 січня та скласти план ремонту доріг.

 

 

28.01.2021 р. Міський голова Петро Світлик провів виїзну нараду на вул. Пушкіна. Питання, що були опрацьовані в ході наради – водопостачання, ремонт дороги, вуличне освітлення.

За підсумками наради було вирішено зібрати письмові згоди мешканців вулиці щодо гарантованого отримання ними дозволів на приєднання будинків до водогону та потім підключити вуличний водопровід до мережі водопостачання.

На розгляд сесії винести питання виділення коштів на виготовлення проєкту та виконання ремонту дороги з влаштуванням щебеневого покриття.

Також за умови виділення коштів, Карлівським ВУЖКГ буде замовлено технічні умови для розробки проектно-кошторисної документації щодо проведення робіт з реконструкції вуличного освітленн

 

 

28.01.2021 р. Міський голова Петро Світлик здійснив огляд стану тротуару по вулиці Полтавський шлях, що веде від вул. Незалежності до відділення Нової пошти №1.

Зважаючи на те, що тротуарна доріжка знаходиться у смузі відведення автомобільної дороги Р-11 Полтава-Красноград, її ремонт належить до повноважень Служби автомобільних доріг у Полтавській області. Було вирішено направити запит до Служби автодоріг чи  включено ремонт тротуару по вул. Полтавський шлях до проєкту капітального ремонту дороги Р-11, який наразі триває відповідно до проведеного тендеру.

 

 

28.01.2021 р. Міський голова Петро Світлик провів чергову робочу нараду за участі працівників апарату виконавчого комітету та інших виконавчих органів міської ради.

Було опрацьовано питання своєчасного завершення тендерної процедури із закупівлі послуг на енергоносії та закупівлі продуктів харчування для закладів освіти. Петро Світлик наголосив, що жодні строки не повинні бути порушені.

Також міський голова дав доручення опрацювати питання та надати пропозиції щодо відшкодування певної відсоткової батьківської плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах.

В ході засідання  обговорено питання здійснення реальних кроків, спрямованих на розширення бази оподаткування. Петро Світлик доручив начальнику відділу комунального майна Сергію Бабенку надати інформацію по податкових боржниках та суми недоїмки до бюджету.   

 

 

 

29.01.2021 р. З нагоди Дня пам’яті Героїв Крут в Карлівці відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку мешканцям Карлівського району, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.

В церемонії взяли участь міський голова Петро Світлик, секретар ради Тетяна Василець, голова Карлівської райдержадміністрації Олександр Солодовник, керівник апарату Карлівської РДА Сергій Барилко, військовий комісар Карлівського районного територіального центру комплектування та надання соціальної підтримки Сергій Лукаш.

 Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх  загиблих у боях захисників Укpаїни.

 

 

29.01.2021 р. Відбулося перше засідання виконавчого комітету у новому складі.

Серед винесених на розгляд питань – затвердження Положення про опікунську раду, організація проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника, затвердження Положення про громадський контроль, внесення доповнень до Інструкції з діловодства, внесення змін до маршрутів міського автобусу тощо.

Членами виконкому також розглянуто питання про погодження КП «Карлівка Новатор» вартості послуг на платній основі, які надаються підприємством на замовлення мешканців. А от клопотання Карлівського ВУЖКГ щодо погодження тарифів на ритуальні послуги в зимовий період вирішено відкласти до осені, тим самим не збільшувати зараз вартість цих послуг.

По всім питанням порядку денного прийняті відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних