A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Творити добро - це просто

Дата: 08.02.2021 13:55
Кількість переглядів: 496

Наше сьогодення наповнене численністю проблем. Тож усе більше сімей, особливо соціально незахищених, потребує турботи та матеріальної підтримки з боку небайдужих та чуйних людей.

Нещодавно у такій ситуації опинилась родина Сотникових, яка проживає у селі Максимівка. Надія Миколаївна Сотникова разом із трьома дітьми переїхали на Карлівщину із Луганської області у 2017 році. Мають статус внутрішньо-переміщених осіб.

В грудні 2020 року в сім’ї відбулася радісна подія. Донька Надії Миколаївни Анастасія стала мамою. І все було б добре, але відсутність коштів, особливо на опалення будинку, стало великою проблемою. Температура повітря в оселі трималася близько 16 градусів, що становило загрозу для здоров’я немовляти, адже оптимальна температура для новонароджених має складати 18-21 градусів.

На цю ситуацію миттєво відреагував приватний підприємець Руслан Сенич, який не вагаючись допоміг та організував безкоштовну доставку дров.

Від імені родини Сотникових Максимівський старостинський округ висловлює щирі слова вдячності Руслану Юрійовичу за його доброту, розуміння, підтримку. Хотілося б, щоб якомога більше людей були наділені такими якостями, як він - щирістю, свідомістю, бажанням допомагати.

Бажаємо Вам здоров’я, поваги, розуміння, злагоди у родині, усмішок, достатку, миру. Нехай Вас оточують лише позитивні та щирі люди, які будуть Вас і надалі надихати творити добро.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.