A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна від 15.02.2021 р.

Дата: 15.02.2021 15:37
Кількість переглядів: 474

Під керівництвом голови міської ради Петра Світлика відбулася щотижнева апаратна нарада за участю посадових осіб, керівників структурних підрозділів, комунальних підприємств та старост міської ради, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Фото без опису

На початку наради було заслухано звіт начальника Карлівського ВУЖКГ Любові Гончаренко стосовно адміністративних витрат підприємства, а також співпраці з фізичними особами-підприємцями в плані придбання запчастин для спецтехніки.

Міський голова дав доручення тримати на контролі витрати паливно-мастильних матеріалів, при купівлі запчастин для спецтехніки або самої техніки надавати на розгляд не менше трьох цінових пропозицій, а також надати пропозиції щодо розміщення спецтехніки комунального підприємства.

 

Далі звітувалися старости міської ради про стан робіт з розчистки доріг від снігу в старостинських округах. Було зазначено, що на ранок 13 лютого всі дороги були почищені, крім деяких доріг в Попівці. Їх розчистили у неділю. Завдяки комунальним підприємствам та допомозі базових підприємств на місцях роботи виконано вчасно та якісно. Аби не виникало подібних ситуацій, як в Попівці, Петро Світлик наголосив, щоб старости тримали постійний зв'язок з керівниками базових підприємств і вчасно зверталися до них за допомогою.

Було дано доручення тримати на контролі роботи під час погіршення погодних умов та моніторити соціальні мережі щодо можливих нарікань мешканців.

 

В ході наради було опрацьовано питання стану виконання попередніх протокольних доручень міського голови та стану підготовки до чергової сесії міської ради, яку призначено на 25 лютого.

Розпорядження про дату та час проведення сесії, порядок денний та проекти рішень будуть розміщені на офіційному сайті міської ради 15 лютого 2021 р.

 


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних