A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Підсумки тижня

Дата: 19.02.2021 15:28
Кількість переглядів: 478

За підсумками роботи міської ради з 15.02.2021 р. по 19.02.2021 р.

15.02.2021 р. відбулася щотижнева апаратна нарада.

Заслухано звіт начальника Карлівського ВУЖКГ Любові Гончаренко стосовно адміністративних витрат підприємства.

Прозвітувалися старости міської ради про стан робіт з розчистки доріг від снігу в старостинських округах. Завдяки комунальним підприємствам та допомозі базових підприємств на місцях роботи виконано вчасно та якісно.

Міський голова Петро Світлик висловив подяку керуючому Лип’янським відділом ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи» Олегу Крутипороху за оперативне реагування, а також директору СТОВ «Вітчизна» Володимиру Литвину та директору СТОВ «Світоч» Василю Кириченку, які на безоплатній основі допомогли впоратися з наслідками негоди.

 

 

16.02.2021 р. міський голова Петро Світлик провів черговий особистий прийом громадян.

Зокрема, мешканці мікрорайонів спиртозаводу та цукрозаводу  звернулися з проблемою відсутності автобусних рейсів у вихідні дні та питанням пільгового перевезення. Міським головою надано роз’яснення, зокрема Петро Михайлович зазначив, що рух автобуса ТзДВ «Карлівське АТП-15340  за маршрутом «Центральна районна лікарня- Гурамішвілі- Спиртозавод- Центральна районна лікарня»  відновлено – рейс виконуватиметься  щосуботи. Що стосується пільгового перевезення, то 5 лютого 2021 року був заключений договір, згідно якого перевізник зобов’язується забезпечувати безкоштовне перевезення пільгових категорій громадян, які мають право на пільговий проїзд, згідно чинного законодавства, а  міська рада проводитиме відшкодування витрат.

 

 

16.02.2021 р. секретар міської ради Тетяна Василець провела виїзний прийом в Лип’янському старостинському окрузі.

Місцеві мешканці порушили питання благоустрою, зокрема освітлення вулиць, влаштування огорожі сільського кладовища. Було і колективне звернення, яке стосувалося проблеми інклюзивного навчання дітей, а також допомоги в придбанні слухового апарату учню Лип’янської школи.

Усі питання Тетяна Василець взяла під особистий контроль.  Також у ході візиту в старостинський округ, секретар ради здійснила огляд приміщень

сільського будинку культури та амбулаторії загальної практики сімейної медицини, які давно вже потребують ремонту. Побувала Тетяна Василець в ДНЗ «Пролісок» та Лип’янській ЗОШ І-ІІІ ступенів, обговорила з керівництвом навчальних закладів робочі питання. 

 

 

 

18.02.2021 р. до міського голови Петра Світлика з робочим візитом завітали представники АТ «Укргазвидобування».

Вели діалог щодо подальшої співпраці в реалізації соціальних проектів. На місці оцінили роботу нової спецтехніки Карлівського ВУЖКГ, яку підприємство придбало на умовах співфінансування міської ради та АТ «Укргазвидобування».

Відвідали Карлівську гімназію ім. Ніни Герасименко, на базі якої представники  АТ «Укргазвидобування» запропонували встановити сучасну лінію гарячого харчування для дітей. На фінасування цього проекту вони обіцяють виділити 250-300 тис. грн. при умові співфінансування.

 

 

 

Протягом 18-19 лютого відбулося чотири засідання постійних депутатських комісій міської ради восьмого скликання, на яких було розглянуто проекти рішень третьої сесії.

Депутати опрацювали профільні питання порядку денного сесії. Крім цього на розгляд всіх комісій винесено проект програми соціально-економічного розвитку Карлівської міської ради, до якої було включено усі пропозиції, які надійшли від депутатів, старост міської ради, мешканців громади, керівників комунальних підприємств, а також питання щодо складу конкурсної комісії міської ради.

По кожному питанню депутати надали відповідні рекомендації.

Робота в комісіях триватиме і наступного тижня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.