A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апетитні, смачні, ароматні та корисні – саме такі страви повинні бути у шкільних їдальнях

Дата: 11.03.2021 16:14
Кількість переглядів: 649

Про це йшлося під час зустрічі Петра Світлика з представниками ТОВ «Контракт Продрезерв 5», які відгукнулися на запрошення міського голови попередньо обговорити питання впровадження в навчальних закладах громади нової системи шкільного харчування.

Гості запропонували комплексну організацію якісного, здорового та доступного харчування дітей різних вікових категорій з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних норм, урахуванням рекомендацій дієтологів та технологів, вимог законодавства, контролем якості та безпечності харчових продуктів.

 

Старшокласникам буде надано право вибору свого раціону, щоденно у меню будуть представлені різноманітні страви, які повинні привабливо виглядати та чудово смакувати, щоб у дітей було бажання із задоволенням відвідувати їдальню. Кожен з батьків зможе долучитися до складання двотижневого меню за батьківські кошти.

 

Як наголосив міський голова Петро Світлик, широкий вибір, апетитні та корисні страви – таким повинно бути харчування дітей в освітніх закладах громади. Він запропонував  організувати презентацію проєкту та запросити на зустріч представників відділу освіти, директорів шкіл, зацікавлених до співпраці місцевих виробників, голів сусідніх громад тощо. В свою чергу представники ТОВ «Контракт Продрезерв 5» запросили міського голову відвідати школи та садочки, де вже запроваджена нова система харчування дітей.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.