A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вивчали питання впровадження в навчальних закладах громади нової системи шкільного харчування

Дата: 22.03.2021 13:52
Кількість переглядів: 386

 18 березня з метою вивчення питання впровадження в навчальних закладах нової системи шкільного харчування делегація з Карлівщини здійснила поїздку до м. Новомосковська та м. Дніпра.

Фото без опису

18 березня 2021 року на запрошення ТОВ «Контракт Продрезерв 5»  група, до якої ввійшли міський голова Світлик П.М., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Пушкарьова В.І., голова Мартинівської ОТГ Котенко В.І., голова профільної депутатської комісії міської ради Шенгер С.П., представники апарату виконавчого комітету міської ради, начальники відділів освіти Карлівської, Мартинівської, Ланнівської громад, директори шкіл, технологи харчування, здійснила поїздку до м. Новомосковська та м. Дніпра з метою вивчення питання впровадження в навчальних закладах громади нової системи шкільного харчування.  Група відвідала навчальні заклади м.Новомосковська - дві школи, у кожній з яких навчається понад 1000 дітей. Члени групи змогли оцінити переваги системи харчування, яку пропонує ТОВ «Контракт Продрезерв 5» : нові, європейські стандарти роботи в сфері харчування, сучасні лінії роздачі гарячого харчування з великим вибором різноманітних страв. Облаштовані за принципом «шведського столу». Учні обирають страви за бажанням, враховуючи власні смакові вподобання та потреби ,  до складання меню долучаються батьки.

Все меню розроблено спеціально для різних вікових категорій, з урахуванням норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково- дослідного інституту харчування.

Як результат, зі слів директорів шкіл, - 65-70 відсотків старшокласників харчується. І це основне у організації якісного, здорового та доступного харчування учнів різних вікових категорій, адже це запорука здоровя наших дітей.

ТОВ «Контракт Продрезерв 5»  на постійній основі працює тільки з перевіреними постачальниками і виробниками з давніми традиціями. Усі продукти мають супровідні документи - сертифікати якості, декларації від виробника.

Міська рада готова до співпраці з ТОВ «Контракт Продрезерв 5», тож найближчим часом чекаємо його представників  для обговорення деталей впровадження цієї потрібної і корисної для наших дітей системи харчування.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних