A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Виїзна нарада в Лип’янському старостинському окрузі

Дата: 14.04.2021 14:43
Кількість переглядів: 602

13 квітня міський голова Петро Світлик, за ініціативи депутата міської ради Михайла Кобченка, провів виїзну нараду в Лип’янському старостинському окрузі.

Фото без опису

До обговорення проблемних питань округу та шляхів їх вирішення долучилися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Пушкарьова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Сергій Совин, начальник відділу культури та туризму Сніжана Бабенко, староста Лип’янського старостинського округу  Світлана Тимошенко, начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко.

 

Присутні здійснили огляд приміщень сільського будинку культури, ДНЗ «Пролісок»,  Лип’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів та амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

 

Оглянувши плачевний стан будівлі будинку культури, було вирішено визначитися з організацією, яка буде розробляти кошторисну документацію з ремонту даху приміщення, оголосивши конкурс про надання кращої комерційної пропозиції.  

 

В ЗОШ І-ІІІ ступенів учасники зібрання побачили, як усуваються порушення вимог законодавства у сфері пожежної безпеки, виявлених під час позапланової перевірки освітнього закладу. Петро Світлик поінформував, що на виконання вимог припису міською радою виділено кошти та зауважив, що до 1 вересня потрібно все зробити, щоб діти вчасно почали навчання.

Також опрацювали питання облаштування шкільної вбиральні згідно нових санітарних норм та питання оптимізації навчального закладу.

 

В ході  виїзної наради міський голова Петро Світлик обговорив з начальником Карлівського ВУЖКГ Любов’ю Гончаренко благоустрій території біля пам’ятника воїнам-визволителям в с. Лип’янка, облаштування сходин, вічного вогню, огорожі тощо. Роботи розпочалися того ж дня.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних