A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Запрошуємо мешканців Карлівської громади долучитись до громадського контролю

Дата: 13.05.2021 14:41
Кількість переглядів: 1091

                                                                

Громадський контроль

Мешканці, що вболівають за стан довкілля, благоустрою у місті, можуть долучитися до громадського контролю у межах Карлівської ОТГ і стати громадським інспектором з благоустрою. Для того, щоб проводити патрулювання, варто зголоситися, заповнивши онлайн-форму.

 

Наприкінці січня виконавчий комітет міської ради проголосував за створення  громадського контролю в сфері благоустрою. Він працюватиме на базі Карлівської міської ради та у тісній співпраці із відділом містобудуванн, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою. Це перший такий досвід в нашій громаді, адже інспектори працюватимуть не як громадські активісти, а на базі Карлівської міської ради та водночас матимуть посвідчення громадського інспектора.

 

Громадські інспектори контролюватимуть місто та околиці і фіксуватимуть будь-яке порушення  у сфері благоустрою. Аби їх робота була максимально ефективною, спочатку пройдуть стажування. А після цього їм вручать спецпосвідчення відповідного зразка . Такий документ дозволить громадському інспектору інформувати, попереджати, а також складати адмінпротоколи та, за потреби, викликати поліцейських.

 

Більше про положення про громадський контроль в сфері благоустрою території Карлівської міської ради та Методики відбору громадських інспекторів благоустрою території Карлівської міської ради можна почитати тут https://rada.info/upload/users_files/21046549/docs/b41cb4bdf074f6a00a00e363473c24b9.pdf

 

Кандидати на посаду громадських інспекторів мають відповідати наступним вимогам:

 - бути громадянином України та досягти 18 – річного віку;

 -  професійна зайнятість кандидата має дозволяти йому працювати у якості громадського інспектора у вільний від основної роботи час.

 

Охочих стати Громадськими інспекторами просимо заповнити онлайн-форму за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/13Fd2r1YRfkoPCWouB3SpVqQDVEt99WxjcwZgxDjioLU/edit?gxids=7628 ,

або до 1 червня надіслати на електронну пошту відділу архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та благоустрою -  arh_karlivka@ukr.net резюме у довільній формі (обов'язково вказати контактні дані). Відповідальні особи Карлівської міської ради нададуть відповідь і запросять кандидатів, що пройшли відбір, на співбесіду.

 

Якщо виникають питання, можна телефонувати за тел. +38(05346) 22305


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.