A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада від 07.06.2021 р.

Дата: 07.06.2021 16:38
Кількість переглядів: 459

На апаратній нараді 7 червня було заслухано звіт начальника Карлівського ВУЖКГ Любові Гончаренко про стан виконання ремонту доріг в громаді, причини затримки, перелік доріг, які заплановані в цьому році відремонтувати тощо.

Міський голова Петро Світлик доручив активізувати питання ремонту доріг і тримати його на постійному контролі.

Далі про проведену роботу постійно діючої комісії з питання поводження з безхазяйними відходами доповідав провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олег Бобошко. Згідно інформації, комісією було здійснено фіксацію 63 стихійних сміттєзвалищ, складено 21 акт та передано до Карлівського ВУЖКГ щодо забезпечення їх ліквідації. Але, як повідомила начальник комунального підприємства Любов Гончаренко, для ліквідації стихійних звалищ  потрібно мати можливість вивезення сміття на полігон твердих побутових відходів. На сьогодні полігон перевантажено, тому першочергово потрібно провести роботи по реконструкції полігону.

Петро Світлик дав доручення  у 2021 ліквідувати усі невеликі сміттєзвалища, привести до ладу територію, тримати на контролі питання та доповідати про виконання.

В ході наради також було проведено аналіз виконання доручень міського голови та аналіз виконання звернень громадян отриманих на особистих прийомах. Було порушено питання інвентаризації МАФів, заборгованості по сплаті земельного податку державним підприємством «Жовтневий спиртозавод», благоустрою паркових зон, ремонту службових автомобілів старостинських округів тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.