A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Фонд Lions Club Xenium ставить на меті допомогти Карлівській лікарні

Дата: 17.06.2021 10:00
Кількість переглядів: 419

Європейський консультант фонду Lions Club Xenium з Люксембургу Сальваторе Кореллі приїхав на Полтавщину, щоб здійснити огляд медичних закладів, поспілкуватися з головними лікарями, з’ясувати нагальні проблеми.

Фото без опису

Фонд Lions Club Xenium займається меценатством по всьому світові, допомагаючи лікарням.  

 

Побував Сальваторе Кореллі і в Карлівській громаді. Координаторами проєкту виступили  перший заступник міського голови Юрій Ткачов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Пушкарьова, головний лікар міської лікарні ім. Л.В. Радевича Олександр Сіренко та перекладач Дар’я Гаврись.

 

В ході зустрічі було обговорено проблемні питання міської лікарні, зокрема, матеріально-технічного забезпечення. Акцентувалась увага на застарілості або відсутності певного медичного обладнання, внаслідок чого пацієнти не мають можливості пройти якісне обстеження або отримати невідкладне лікування.

 

За результатами перемовин було складено лист-прохання щодо надання відповідної допомоги у вигляді необхідного медичного устаткування.

Після презентації в Люксембурзі даного проєкту та у разі його погодження фондом Lions Club Xenium, Карлівська громада отримає обладнання, яке може допомогти врятувати не одне життя.

 

Під час візиту до Карлівки Сальваторе Кореллі мав прохання побачити краєвиди нашої громади та успішні сільськогосподарські підприємства. Перший заступник міського голови Юрій Ткачов організував невеличку екскурсію для іноземного гостя. Разом вони побували в ТОВ «Сади Карлівщини», де Сальватору презентували екологічно-чисту продукцію підприємства та розповіли про плодово-ягідне виробництво, показали на місці, як відбувається збір полуниці тощо. Гість з Люксембургу був у захваті від побаченого та подякував за надану можливість помилуватися просторами Карлівської землі.

 

В свою чергу Юрій Ткачов подякував Сальватору Кореллі за візит, а перекладачу, вчителю іноземної мови ЗОШ № 1 Дарії Гаврись за супровід  та допомогу у спілкуванні з іноземним гостем.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних