A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Нарада у першого заступника міського голови Юрія Ткачова з питання благоустрою

Дата: 25.06.2021 10:46
Кількість переглядів: 481

24 червня перший заступник міського голови Юрій Ткачов провів нараду з начальником Карлівської дільниці КП «Полтававодоканал» Романом Сезоненком, головним майстром Карлівської дільниці «Полтаватеплоенерго» Артемом Куяном та начальником КП «Карлівка Новатор» Валерієм Фуртасом щодо відновлення об’єктів благоустрою після виконання ремонтних робіт.

Фото без опису

На невиконання робіт щодо відновлення асфальтного покриття нарікають мешканці міста, від яких до міської ради надходять чисельні звернення та скарги.

Провідним спеціалістом  відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету Карлівської міської ради – інспектором з благоустрою виявлено пошкодження дорожнього покриття за адресами: вул. Гімназична, 10, Гімназична 14, вул. Полтавський шлях, 36 (в районі Нової Пошти), вул. Полтавський шлях 40/2, по вул. Незалежності в районі котельні та інші.

Керівникам комунальних підприємств доведено до відома, що відповідно до Закону України «Про благоустрій» вони несуть особисту відповідальність за строки та якість відновлення ними порушеного благоустрою на території громади. Також виконавці до початку і в ході виконання робіт зобов'язані огородити місце проведення земляних робіт, при необхідності установити попереджувальні знаки та забезпечити освітлення у нічний час, що теж не завжди виконується належним чином.

Перший заступник міського голови Юрій Ткачов наголосив, що місця порушень благоустрою повинні бути до 05.07.2021 року приведені до належного стану. В разі невиконання передбачена адміністративна відповідальність згідно ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. До даних осіб буде застосовано адміністративні стягнення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних