A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Обговорили відкриття у Карлівці спортивного залу для ветеранів та учасників ООС/АТО

Дата: 19.07.2021 15:08
Кількість переглядів: 535

Нещодавно перший заступник міського голови Юрій Ткачов  зустрівся з координатором «Ігор Нескорених» в Україні, директором Центру стратегічних комунікацій «Стратком Україна» Оксаною Горбач.

Разом з членом виконавчого комітету міської ради, членом національної збірної міжнародних змагань « Ігри нескорених» Володимиром Мусяком, депутатом міської ради Володимиром Сидоровим обговорили перспективи реалізації проекту Володимира Мусяка, який здобув перемогу серед проектів, поданих до Фундації Ігор Нескорених. Даний проект передбачає відкриття у Карлівці соціально-ветеранського спортивного залу для реабілітації ветеранів ООС/АТО, які мають видимі або невидимі травми. Даний спортивний зал, буде обладнаний спеціальними адаптивними тренажерами, які будуть придбані коштом  Фундації Ігор Нескорених. Спортзал матимуть змогу безкоштовно відвідувати члени родин ветеранів, учасників ООС/АТО, а також особи з інвалідністю.

У ході зустрічі присутні обговорили основні організаційні моменти відкриття спортивного залу, зокрема, розглянули  варіанти приміщень та їх пристосування до потреб осіб з інвалідністю.

Депутат міської ради, директор ПП «Агромаш» Володимир Сидоров підтримав ідею створення спортивного залу та зазначив, що сприятиме реалізації цього проекту.

До слова, це буде перший в Україні безкоштовний спортивний зал для  реабілітації ветеранів ООС/АТО, що створений за ініціативою самих ветеранів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.