A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Продовжуються роботи із заміни та накриття каналізаційних люків на території міста

Дата: 20.07.2021 16:45
Кількість переглядів: 434

На виконання доручень міського голови  першим заступником міського голови Юрієм Ткачовим було проведено робочу нараду щодо проведення інвентаризації каналізаційних мереж на предмет відсутності каналізаційних люків, проведення робіт з благоустрою територій та заміни  каналізаційних люків по місту.

Фото без опису

Також на нараді розглянуто колективні звернення жителів вулиць Залізнична та Гориста м. Карлівка з приводу завершення робіт з благоустрою проїзної частини даних вулиць після виконання робіт по прокладанню водогону КП ПОР Полтававодоканал», колективне звернення жителів  житлових будинків № 38 та 36 по вул. Полтавський шлях, м. Карлівка з приводу заливання каналізаційними стоками прилеглої території та колективне звернення жителів  житлового будинку № 13 по вул. Полтавського полку, м. Карлівка з приводу будівництва КНС та централізованого каналізаційного колектору від даного житлового будинку. За результатами наради начальнику Карлівського ВУЖКГ рекомендовано продовжувати роботи з викачування та вивезення рідких нечистот від житлового будинку № 13 по вул. Полтавського полку, м. Карлівка, а КП «Карлівка Новатор» - провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями житлового будинку № 36 щодо укладання угод з Карлівським ВУЖКГ про викачування та вивезення рідких нечистот, що забезпечить в подальшому утримання відповідної території в належному санітарному стані.

Разом з тим, на виконання доручень керівництва міської ради, працівниками Карлівської дільниці КП ПОР«Полтававодоканал» здійснено благоустрій територій  після проведення ремонтних робіт на мережах водопроводів по вул. Спартака, Гориста, провулку Спартака. Проведено роботи із встановлення та накриття каналізаційних люків у мікрорайоні Мрія, вул.Кузнечна, 8,14,16, вул. Незалежності, 4, вул. Полтавський шлях, 16,38, 40. Дані роботи на території міста наразі продовжуються.

Працівниками Карлівської дільниці КП ПОР Полтававодоканал» також  проведено обстеження існуючої  каналізаційної системи збору відходів житлових будинків № 38 та 36 по вул. Полтавський Шлях та відновлено її роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних