A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада 26.07.2021 року.

Дата: 26.07.2021 13:32
Кількість переглядів: 659

26 липня у залі засідань міської ради міський голова Петро Світлик провів   апаратну нараду за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентини Пушкарьової, секретаря міської ради Тетяни Василець, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Олександра Четверикова, старост, керівників комунальних підприємств, начальників управлінь та  відділів виконавчого комітету міської ради.

Фото без опису

По питанню виконання бюджету за І півріччя та шляхів  наповнення міського бюджету у ІІ півріччі 2021 року інформував  начальник фінансового управління Магда А.О.

  За І півріччя перевиконання бюджету станом на 01 липня складає 4 млн.706 тис. грн. Найбільша сума надходжень – від податку на доходи фізичних осіб і податків на майно та  земелю.  Суттєво недоотримує кошти  міський  бюджет  через несплату деякими підприємствами орендної плати за землю. Так, Жовтневий спиртозавод заборгував до бюджету  6 млн. 487 тис. грн.,  підприємства -банкрути (меблева фабрика, цегельний завод, філія «Полтавагазгеологія», філія «Полтаваоблавтодор») - 1 млн.270 тис.грн. Це значні кошти, які допомогли б вирішити  питання фінансування різних ділянок роботи міської ради. Дієвим джерелом збільшення надходжень до бюджету є й інвентаризація та проведення грошової оцінки земель міської ради. Міським головою дано доручення відповідним посадовим особам виконавчого комітету міської ради пришвидшити цю роботу.

           На апаратній нараді проведено аналіз виконання доручень, даних міським головою на попередній нараді, та дано відповідні доручення за підсумками проведеної наради.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних