A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 29.07.2021 16:24
Кількість переглядів: 456

29 липня під головуванням міського голови Петра Світлика відбулося чергове засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 11 членів виконкому. На порядок денний було винесено 14  питань.

Члени виконкому розглянули і прийняли рішення щодо надання службової квартири лікарю-урологу, який вступає у трудові відносини з КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В. Радевича, надання дозволу на відключення від системи централізованого опалення та влаштування системи індивідуального теплопостачання, надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою. Також заслухали інформацію про  стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Карлівської міської ради протягом І півріччя 2021 року та  розглянули ряд  питань, що стосуються захисту прав та інтересів дітей, серед яких: встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування, надання дозволу на дарування квартири, затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України, а також прийняли рішення про потребу спрямування у 2021 році субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проекті, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування,  осіб з їх числа.

Разом з тим, у ході засідання затверджено рішення «Про введення в дію рішення конкурсного комітету про визначення переможцем конкурсу  ТзДВ «Карлівське АТП-15340» на маршруті № 5  «Карлівка-Солона Балка», що проходить у межах Карлівської міської територіальної громади», «Про надання в користування окремого елементу благоустрою комунальної власності для провадження підприємницької діяльності»,  «Про взяття на квартирний облік»,  а також визначено місця для виїзної торгівлі у Лип’янському, Максимівському та Голобородьківському старостинських округах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.