A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

9 серпня під головуванням міського голови Петра Світлика відбулась щотижнева апаратна нарада

Дата: 10.08.2021 16:15
Кількість переглядів: 550

    9 серпня під головуванням міського голови Петра Світлика відбулась щотижнева апаратна нарада, на якій було розглянуто шість питань. Про вимоги районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської РДА інформував перший заступник міського голови Юрій Ткачов.

Фото без опису

Зокрема, йшлося про виконання заходів щодо прискорення темпів вакцинальної кампанії населення Карлівської громади.  Міський голова Петро Світлик доручив начальнику освіти, молоді та спорту, начальникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради активізувати роботу по залученню педагогічних працівників, спеціалістів апарату виконавчого комітету міської ради  до вакцинації, адже  це єдиний спосіб подолати ріст захворювання на COVID-19.

     По питанню підготовки закладів медицини до осінньо-зимового періоду інформували головний лікар КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В.Радевича» Олександр Сіренко  та в.о. директора КНП «Карлівський центр ПМСД» Наталія Лаврик. Міським головою дано доручення першому заступнику Юрію Ткачову взяти на контроль питання ремонту опалення у КНП «Карлівський центр ПМСД».

    Про роботу комісії щодо вивчення рівнів впливу фізичних та біологічних факторів на стан атмосферного повітря в районі ДП «Жовтневий спиртовий завод» інформував перший заступник міського голови Юрій Ткачов. За результатами роботи комісії, спілкування з людьми направлено лист на ДП Полтавський обласний лабораторний центр щодо проведення досліджень проб повітря, води та грунту  у районі спиртозаводу. Міський голова Петро Світлик доручив першому заступнику Юрію Ткачову взяти на особистий контроль якнайшвидше вирішення даного питання.

Також на апаратній нараді  міським головою  дано доручення спеціалістам відділу земельних ресурсів та надр провести аналіз договорів оренди на земельні ділянки, так як 124 га землі використовуються окремими орендарями впродовж років без будь-яких документів.

   Насамкінець, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Олександр Четвериков доповів про стан виконання доручень міського голови, даних на попередній апаратній нараді.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних