A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

26 серпня в Полтавській ОДА в селекторному режимі відбулося засідання Міжвідомчої координаційної ради з гендерних питань та проблем сім’ї

Дата: 26.08.2021 16:25
Кількість переглядів: 453

Участь в засіданні від Карлівської громади взяли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Пушкарьова, головний лікар КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В. Радевича» Олександр Сіренко, головний лікар КНП «Карлівський ЦПМСД» Людмила Терентьєва, начальник відділу освіти, молоді та спорту Сергій Совин, начальник відділу соціального забезпечення Юлія Кодинець.

Фото без опису

На порядок денний було винесено питання про стан в області рівня домашнього насильства, надання всебічної допомоги постраждалим особам, про розвиток мережі спеціалізованих служб для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

 

Як було зазначено на засіданні координаційної ради, проблема насилля в сім'ї на сьогодні є досить актуальною. Від наслідків домашнього насилля страждає не лише потерпіла особа, а й вся родина, особливо діти, які зростають в атмосфері постійної агресії та ворожості.  Статистика невтішна:  кожна 5 сім'я в області живе у страху перед агресором та повністю залежить  від нього як морально, так і матеріально.

Наразі в області діє розгалужена мережа служб підтримки осіб постраждалих від домашнього  насилля, насилля за ознакою статі: 12 центрів соціальних служб, 29 центрів надання соціальних послуг, 2 центри соціально-психологічної реабілітації дітей. Також, свої послуги в області надають 28 спеціалізованих мобільних бригад соціально-психологічної допомоги. 

 

За підсумками засідання Міжвідомчої координаційної ради відповідальним керівникам надано протокольні доручення до виконання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних