A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання виконавчого комітету 26.08.2021 р.

Дата: 27.08.2021 09:45
Кількість переглядів: 479

26 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Карлівської міської ради, яке провела секретар ради Тетяна Василець. У ході засідання розглянуто ряд важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Ухвалено рішення, що стосувались внесення змін до маршруту міського автобуса, погодження КП «Карлівка Новатор» вартості платних послуг, надання дозволу на проведення виїзної торгівлі та дискотеки під час святкування дня села в  Попівці, надання дозволу на проведення масового розважального заходу для дітей в м. Карлівка тощо.

Було розглянуто низку питань та прийнято відповідні рішення щодо цивільного захисту населення, опрацьовано заяви громадян. Разом з тим проєкт рішення «Про схвалення Прогнозу бюджету Карлівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» члени виконавчого комітету не підтримали.

В «Різному» член виконкому Костянтин Возний зачитав звернення мешканців вул. Січових стрільців, яке вони надіслали депутату міської ради Роману Пирлику щодо благоустрою тротуару і дороги біля залізничного переїзду та ремонту шляхопроводу. Після обговорення було вирішено направити звернення до відповідних балансоутримувачів.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які згідно з регламентом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.